Нещо за Четене

Вижте какво иска да намери под елхата(и какво не) зодия Скорпион, Везни и Стрелец

елха


Везни

Ще зарадвате най-големия естет от зодиите, ако поставите под елхата художествена картина, статуетка или красиво растение в саксия. Той е запленен от красивите неща, така че може и едно прилично бижу, дизайнерска шапка или шал ще го развеселят; а също така харесва скъпа козметика.

Изненадайте го с красив и елегантен калъф за мобилен телефон, а ако сте закъсали с парите, няма как да сбъркате ако дори купите голям шоколад .

Какво не трябва да му подарявате:

Никога не му подарявайте почистващи продукти, кърпи, спрейове или каквито и да е домакински предмети. Везните искат нещо красиво и елегантно и не смятат полезните неща за подаръци.

Скорпион

Скорпиона харесва красивите и качествени подаръци, така че портфейл или хубав часовник ще бъде страхотен подарък за тях. Няма да сбъркате, ако им подарите хубав шпионски или криминален роман.

Този знак харесват мистични и неизследвани теми, така че ще се радват да четат книги за неразгадани мистерии, теории на конспирацията, за извънземни и призраци. Те обичат черния хумор и мрачните филми, така че ще се радват, ако им подарите DVD-та с филми от този жанр.

Какво не трябва да му подарявате:

Не му взимайте плюшени играчки с надпис I love you, също няма да се зарадва на набор от романтични комедии с Джей Ло, любовни романи или нещо подобно. Ако му подарите стандартен подарък: книга, сапун или шоколад, Скорпионът ще се ядоса и ще си помисли, че изобщо не го познавате.

Стрелец

Всеки представител на този знак мечтае да пътува много, още от детството, затова самолетен билет и настаняване в екзотична страна е идеалният подарък за него. Ако нямате толкова пари, поне му подарете книга за чужди страни и култури или платете курс по чужд език.

Подарете му също предмет, свързан с друга култура, като статуетка от Африка, кимоно, или бонго. Ще го зарадва много и забавна настолна игра или комплект филми, както и билети за хубав концерт.

Какво не трябва да му давате:

Жестът на внимание е важен за Стрелеца, така че самият факт, че сте се сетили за него, наистина ще го направи щастлив. За него всеки подарък е специален, той ще бъде доволен дори и от чорапи, гащи, пижама или спално бельо. Когато му подарявате практични неща, гледайте да не са хумористични или много цветни.

Подобни рецепти

Back to top button