Нещо за Четене

Вижте какво иска да намери под елхата(и какво не) зодия Лъв и Дева

подарък


Лъв

Екстравагантен,  скъп и луксозен – това са епитети, които описват идеалния подарък за Лъва. Зарадвайте една жена Лъв с бижу, за предпочитане златно, купете й дизайнерска чанта или портфейл.

Мъжът ще се усмихне широко, ако намери скъп и качествен часовник или парфюм под коледната елха. Той обича всичко, което е модерно, така че ще ударите джакпота с най-новите iPhone или iPad. За Лъва важи правилото, не пестете за подаръци. Покажете му колко много означава за вас със скъп подарък.

Какво не трябва да му давате:

Кухненски кърпи, чорапи, гащи, хавлиени кърпи…тоест, всички предмети от ежедневието. Лъвът не иска подарък, който да е полезен, той иска нещо, с което да може да се похвали на всички около него; а комплект кухненски кърпи на не е нещо, което да накара другите да ревнуват

Дева

За разлика от Царя на животните, Девата няма да се зарадва, ако й направите много скъп подарък. Тя е скромна и не иска да се чувства длъжна на никого. Тя веднага ще помисли, че трябва да ви даде още по-добър и по-скъп подарък в замяна. Комплект кърпи, чифт чорапи или бельо е идеален подарък за нея.

Тъй като тя е хипохондрик по душа, ще се зарадва и на книга за здравословно готвене, нов апарат за кръвно налягане, дигитален термометър или уред за домашни упражнения.

Какво не трябва да ѝ подарявате:

Абстрактна ваза или картина, златни бижута или предизвикателно облекло в пъстри цветове. Девите не обичат никакъв кич и всичко, граничещо с лош вкус, затова ще я ядосате, ако й подарите огромна позлатена статуя или голяма огърлица от изкуствено злато.

Една девица няма да иска да ви обиди, така че ще каже, че го харесва, но веднага щом си тръгнете, тя ще прибере „отвратителния“ ви подарък в мазето, заедно с други такива, които са били твърде кичозни, цветни или просто непрактични за нея.

Подобни рецепти

Back to top button