Нещо за Четене

ВЕЗНИ, СКОРПИОН И СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП ЗА 2023г. Ето какво ви предстои!


ВЕЗНИ

През първите месеци на 2023 г. любовният сектор на Везни ще попадне под влиянието на Нептун, звезда с не особено добра репутация. Вярно е, че тази планета увеличава риска от самота, по същия начин може да направи всичко твърде заплетено. В любовта обаче Нептун дава голямо предимство: той е най-добрата гаранция за искреност и дългосрочно обвързване. Везните, които искат да имат стабилна и честна връзка , ще бъдат напълно удовлетворени. Първата половина на 2023 г. е чудесно време за годеж, брак или подновяване на връзка.

Астролозите казват, че любовта между вече оформените двойки ще се засили. Свободните сърца ще се ангажират по неочаквани начини, на необичайни места, с непознати хора; накратко, ще се влюбите от пръв поглед!

Ако сте родени в първото десетилетие на вашия знак, вероятно сте по-срамежливи, по-чувствителни, така че се опитайте да бъдете по-изразителни: това ще улесни отношенията с вашия партньор. През втората половина на 2023 г. Везните ще се сблъскат с някои проблеми в живота на брака, които идват отвън.

Игнорирайте негативните коментари . Внимателно анализирайте казаното от хората и не се доверявайте сляпо на така наречените приятели.

Излизайте с партньора си от време на време; ще си прекарате чудесно заедно и ще станете още по-близки един с друг; така или иначе, по този начин ще можете да обменяте идеи по положителен начин.

Жените Везни – бъдете уверени в себе си и вашата енергия може да привлече хора, които харесвате. Ще имате много възможности за любов – изборът е ваш!

СКОРПИОН

Може да се каже, че добри времена очакват Скорпионите през 2023 година. Смях, прегръдки и целувки – всичко е на една ръка разстояние, всичко в началото ти дава вечна любов. Първите месеци на 2023 г. ще ви донесат цялото щастие на света, така че ще бъдете опиянени. В случай, че сте необвързани, можете да се възползвате от някои прекрасни възможности и да сложите край на този статус.

Прегърнете късмета си сега, защото с наближаването на средата на годината нуждата от свобода ще е по-интензивна и ще ви е трудно да приемете ограниченията, които носи независимостта.

Ще бъдете склонни да действате въз основа на собствените си желания . Именно затова много Скорпиони ще изпитат любовта с максимален интензитет, а връзките, създадени през този период, със сигурност ще бъдат щастливи. Но не смесвайте любовта и работата, подобна комбинация може да ви донесе предизвикателства.

Във вашите съпружески отношения , независимо дали говорим за брак или приятелство, ще се радвате на хармония, особено след средата на 2023 г. Затова се опитайте да не пренебрегвате партньора си – една сладка дума, един топъл жест могат да направят чудеса.

Внимавайте! – всяка липса на интерес може да доведе до ненужни разногласия. Помислете как бихте могли да развиете социалния си живот, защото това може да ви помогне да добиете по-добра представа за това как трябва да изглежда животът като двойка; как да опресните връзката си с партньора си и как да получите нови, конструктивни идеи.

Звездите наистина искат да ви вдъхновяват сега! През последните месеци от този период очаквайте да срещнете онази необикновена любов, за която толкова пъти сте мечтали. Самотните Скорпиони ще срещнат интелигентен човек или някой, който има подобни възгледи за живота.

СТРЕЛЕЦ

Любовта ще се издигне високо за Стрелците през 2023 г. Но с вашите чисти чувства и инстинкти мечтаете за съвършенство, и е малко вероятно да срещнете идеалния мъж/жена на вашите мечти. По-добре се върнете на земята: ще видите, че има хора, които може да не са това, което сте си представяли, но са готови да ви дарят с любов.

Отворете широко очи и преди всичко направете най-добрия избор, в противен случай рискувате да сгрешите. Вече оформените двойки се люшкат между нуждата от хармония и желанието за приключения.

През пролетните месеци съществува риск от ревност, но напълно неоснователна. Вие сте напълно готови да се борите с това чувство, защото в дългосрочен план то може да предизвика само болезнени, ненужни и дори катастрофални конфликти. Преди всичко любовта е доверие.

С благословията на звездите животът на двойките ще бъде хармоничен от втората половина на 2023 г. Все пак избягвайте да пренебрегвате партньора си – една сладка дума, малко внимание могат да направят чудеса. Помислете как бихте могли да развиете социалния си живот, защото това може да ви помогне да имате по-обективна представа за семейния живот и да подобрите връзката си с партньора си.

Едно вече съществуващо приятелство може да се трансформира в по-дълбока и по-нежна връзка, както желаете. От друга страна, ако вече имате дългосрочна връзка, през втората половина на 2023 г. може да се насладите на множество удоволствия, като годеж, брак или незабравим меден месец.

Related Articles

Back to top button