Нещо за Четене

Вечер на Новолуние в Стрелец – кратък ХОРОСКОП за всеки знак от Зодиака

новолуние


Тази вечер на 23 ноември ни очаква Новолуние в Стрелец и ни носи нова и движеща енергия. В тези дни можете да откриете нещо специално и уникално в себе си, но и да покажете любовта си към свободата, пътешествията, приключенията, ученето и придобиването на нови умения. Новолунието е време на ново начало, трябва да прегърнете възможностите и мистерията на това, което предстои.

С цялата тази енергия на Стрелец във въздуха, това може да е момент, в който вече не искате да угаждате на хората. Може би просто искате да правите вашите собствени неща – и в това няма нищо лошо. Може да срещнете или да не срещнете нови хора, но във всеки случай ще си прекарате добре във вашата компания.

АСТРОЛОГИЯ

Разберете какво може да очаква вашата зодия по време на Новолунието на 23 ноември 2022 г.!

Овен

В този период Овните трябва да бъдат по-внимателни към предложенията, които им правят непроверени хора. Има голяма вероятност вашите усилия да бъдат използвани за егоистични цели.

В сферата на личните отношения Новолунието – за семеен Овен е възможност за разрешаване на дългогодишни конфликти и решаване на стари проблеми.

Телец

Новолунието носи време на нови открития за Телците. Този земен знак ще успее да открие в себе си непознати досега таланти.

Основното нещо е да не се страхувате да приложите способностите си на практика. Бъдете смели и пред вас ще се открият нови хоризонти!

Близнаци

В този момент Близнаците повече от всякога трябва да работят върху самочувствието си. Неувереността в себе си може да се превърне в основна пречка по пътя към успеха.

Съветът на звездите е да бъдете по-активни и да вярвате в себе си. Така първо ще успеете и ще постигнете повече.

Рак

По време на Новолуние Раците трябва да се вслушват максимално в интуицията си. Тя е тази, която може да стане най-надеждният съветник.

Фокусирайте се върху мечтите си. Сънищата разкриват тайните на вашето подсъзнание и насоки, които може да са важни за вас.

Лъв

Новолунието е чудесна възможност да се отървете от лоши навици или връзки с токсични хора. Сега можете да изберете за себе си състояние на хармония и като цяло – изберете себе си.

Развийте любов към себе си и се ангажирайте с лично развитие.

Дева

Периодът на новолунието носи на Девата успех на професионалния фронт. Това, върху което работите дълго време, ще даде плод.

Затова се опитайте да не забавяте темпото и да продължите напред, дори ако желаната цел изглежда много илюзорна. Сега обстоятелствата могат да се променят бързо и в благоприятна за вас посока.

Везни

Не бързайте със заключения за нови обстоятелства в живота си. Има риск прибързаното решение да се окаже грешно.

Послание от звездите: вслушвайте се във вътрешния си глас, но и в съветите на близките. Това ще помогне да се избегнат грешки.

Скорпион

Този период за Скорпионите е време, когато лесно можете да постигнете вътрешна хармония. Представителите на знака ще могат да приемат всичките си предимства и всички свои недостатъци.

Това състояние ще бъде отлична основа за по-нататъшни постижения. Основното нещо е да не ги оставяте настрана.

Стрелец

През това новолуние планетарните аспекти насърчават Стрелците към прекалена категоричност. Представителите на знака могат да възприемат света само в черно или бяло, без да забелязват полутонове.

Съветът на звездите е да бъдете по-сдържани. Най-вероятно вашето мнение за хора или обстоятелства ще се промени бързо.

Не прибързвайте с думите и решенията. Помислете много добре преди да действате!

Козирог

Новолунието за Козирозите е време за действие. Възможно е да завършите неща, които отдавна сте отлагали, или да знаете как да стартирате бизнеси и начинания, за които отдавна сте мечтали.

Всичко това много бързо може да се превърне в успешна реалност. Основното нещо е да направите първата крачка. Да посмееш!

Водолей

През това новолуниезвездите показват, че Водолеите очакват малки разногласия в областта на любовните отношения.

Вече дори градивната критика може да се приеме от партньора ви като възражение.

Така че опитайте се да вземете това предвид. Не подлагайте на изпитание силата на чувствата на любимия човек. При спокоен разговор по-лесно ще намерите решение.

Риби

Бъди внимателен! Това новолуние ще ти даде много добри шансове. И основната задача е да не ги пропуснеш.

Не се страхувайте да почукате на затворени врати! Не се страхувайте да опитате нови предизвикателства. Вашата активност е тайната съставка на успеха!

Подобни рецепти

Back to top button