Нещо за Четене

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за всички знаци от 28.11. до 4.12.2022Г.

КАРИЕРА


ОВЕН

ЛЮБОВ: Ще изглежда, че любовта е далеч от вас. За някои ще е буквално, защото любимият им човек в момента ще отсъства. Копнежите ще се засилят, а с тях и чувството за самота. Някои ще намерят спокойствие в активирането на въображението и фантазиите си.

КАРИЕРА: Шефовете могат да променят тактиката си и да „дръпнат спусъка“ там, където най-малко очаквате. Ще ви бъде трудно да се ориентирате. Ще трябва обаче да приемете това, което се предлага, и да се адаптирате според ситуацията. Имайте предвид, че по-късно ще ви стане по-лесно.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Релаксацията е задължителна.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВ: Това, което си мечтаете в любовта, ще бъде по-силно от реалността, въпреки че реалността също няма да е лоша. Ето защо някои ще предпочетат да живеят във въображението си, да гледат романтични филми или книги. Ще има и такива, които ще усетят всички прелести на една платонична любовна връзка.

КАРИЕРА: С лекота ще се справяте с всичко, с което се сблъсквате в професионалната си кариера. Вродената ви сериозност този път ще бъде хармонично примесена с непринуденост, така че шефовете ще се изненадат колко смело се справяте с всичко. Ще успеете в почти всичко.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Отидете там, където се чувствате най-добре.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВ: Бавно навлизате в динамична фаза, когато любовните възможности ще ви се съпътстват. Ако вече сте във връзка, може да има съблазняване от другата страна, което може да се превърне в парад на суетата. Понякога прекалявате, но пък така оставате ухажвани.

КАРИЕРА: Пред вас се отварят вратите на финансово обещаващо сътрудничество. Ще се радваш, че го правиш. Анализирайте всички възможности и ще осъществите своя план. Понякога ще бъдете объркани, но това е само временно. Проверете подробностите.

ЗДРАВЕ & СЪВЕТ: Вярвайте в по-доброто утре, независимо от всичко.

РАК

ЛЮБОВ: Връзката с любим човек ще е силна в далечни и донякъде екзотични теми. Предстоят ви дни, в които ще обменяте идеи за какво ли не, но това ще ви изпълни и двамата. Тези, които все още са необвързани, ще търсят единствено човека на мечтите си.

КАРИЕРА: Избягвайте откритата демонстрация на емоции в деловите комуникации и контакти. Просто защото някой може да ви възприеме като непрофесионалист, но всъщност вие не сте. Внимателно преценете колко емоции да покажете.

ЗДРАВЕ И СЪВЕТ: Релаксирайте по-редовно.

ЛЪВ

ЛЮБОВ: Доброто развитие на вашия любовен и социален живот ще ви насърчи да продължите напред. Мнозина ще внесат нотка свежест в отношенията си, като отидат на интересно място. Тези, които все още са сами, трябва да излизат по-често от къщи. Ще им е по-добре с хората.

КАРИЕРА: Не сте сигурни в идеалите си. Ето защо търсите нови модели за подражание. Някои просто ще започнат да подражават на хората в тяхната професия, която харесват. И това е някакъв начин, но трябва да намериш себе си и своите специфики. Насочете се към целите си.

ЗДРАВЕ И СЪВЕТ: Заредете батериите си с релакс.

ДЕВА

ЛЮБОВ: Семейните предизвикателства до голяма степен ще ангажират вниманието ви в личния живот. Обвързаните ще балансират между партньора и семейството, от което са, с това, че отношенията им с любимия човек ще са малко скърцащи. Необвързаните ще останат вкъщи.

КАРИЕРА: В работата все повече ще усещате истинска работна атмосфера. Вероятно ще развеселите другите, когато времената са трудни. Някой може да се оплаче, че има много работа, но вие ще обърнете всичко на шега. Така ще насърчите себе си и колегите си.

ЗДРАВЕ И СЪВЕТ: Компенсирайте липсата на енергия с добър план.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВ: Тези, които имат семейство, ще предпочетат да прекарват дните си с тях. Тези в двойка ще преминат през временен турбулентен период, в който ще трябва да покажат много толерантност и самоконтрол. Нека не влизат в безплодни дискусии. По-добре бъдете търпеливи, добре е за всички.

КАРИЕРА: С напредването на седмицата ще забележите, че ставате все по-креативни. Поради това ще започнете да работите с по-голямо удовлетворение. Вашите идеи ще бъдат добре приети от младите колеги. Някои ще получат шанс да изпълнят или представят свои идеи пред публика.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Бъдете себе си.

СКОРПИОН

ЛЮБОВ: Най-накрая ще има подобрение в отношенията, но все пак ще се изкушавате да се карате от време на време. Привързаността ще бъде по-голяма, но скоростта, с която ще станете тъжни, все още е там. Така че контролирайте се и вярвайте в по-доброто утре. На вратата е.

КАРИЕРА: Възможностите за кариерно развитие ще бъдат тясно свързани с борба и стрес. От вас зависи да оцените силните си страни и силните страни на опонента си и да действате реалистично и умно. Важно е да пестите силите си.

ЗДРАВЕ И СЪВЕТ: Редът на почивка винаги трябва да следва реда на дейностите.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВ: Възможно е да ви липсват предизвикателства в личния живот. Атракциите, които желаете, ще отсъстват, така че не създавайте изкуствени ситуации в името на спорта. Така се влиза в капана на илюзиите. Приемете това като мимолетно затишие и се радвайте на малките неща.

КАРИЕРА: Предстоят ви дни, в които вероятно ще имате възможност да покажете колко сте значими и полезни в работата си. Това ще бъде добре дошло предизвикателство, което ще приемете с цялото си сърце. Мнозина едва сега ще осъзнаят, че имат други таланти.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Ограничете нуждата си от действие на всяка цена.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВ: Имате идея как да забавлявате и съблазните човек, на когото държите, така че ще се постараете да го направите. Вероятно ще успеете, но при условие, че приемете някакъв компромис и не подскачате на всяка провокация. Ще има още.

КАРИЕРА: Нищо не е случайно, дори фактът, че ви се случват много неща, които могат да ви объркат. Все пак не е толкова зле, защото бавно хващаш картите в ръцете си. Ще ви върви постепенно. Така че не бързайте, а вървете стъпка по стъпка. Спазвайте правилата на работа.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: После всичко ще си дойде на мястото.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВ: Жизнерадост, позитивен дух, чар и удоволствие от малките неща – всичко това ще белязва личния ви живот през тези дни. Така че не се притеснявайте за дребните неща, те не са толкова важни. По-скоро се наслаждавайте на това, което имате и живейте. Някои ще си фантазират.

КАРИЕРА: Ще има твърде много желания и твърде малко възможности за тяхното незабавно осъществяване. Амбициите ви не са малки, но обстоятелствата ще ви насочат към необходимото сътрудничество с другите. Времето е добро за планиране на нови ходове, но реализацията може да почака малко.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Не бъдете нетърпеливи.

РИБИ

ЛЮБОВ: Вероятно ще се чувствате малко самотни или ще мечтаете повече. Помирете се и се оттеглете в тишина и медитация. Не очаквайте много повече от това, което имате в момента. Така най-добре ще поддържате статуквото.

КАРИЕРА: Обстоятелствата, хората и събитията ще ви водят все повече и повече дотам, че трябва да работите върху професионалното си развитие и професионално обучение. Вие не сте перфекционист по природа, но ще търсите цялата информация, която може да ви помогне в това.

Подобни рецепти

Back to top button