Нещо за Четене

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ЗА ПЕРИОДА от 26.09. до 02.10. 2022г.

любов


Хороскоп за перида от 26.09. до 02.10.2022г. Любов, кариера и съвети за всички зодиакални знаци.

ОВЕН

ЛЮБОВ: Личният ви живот през тези дни ще се върти около движение или посетители, които ви идват на гости. Сякаш ще забравиш, че може да са двама. Ще се отдадете напълно на вашите гости или клиенти.

КАРИЕРА: С напредването на седмицата все повече ще искате да отидете на почивка. Тези, които все още не могат да го направят, вероятно ще трябва да се занимават с някои неизпълнени задачи, които са смятали за приключени преди много време. Това ще ги подразни малко. Нека изтърпят.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Бъдете търпелив и спасен. 

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВ: Ще ви става все по-ясно, че обичате и сте обичани. Единственото нещо, което се чудите е колко време ще продължи това. Този въпрос вече е излишен и вашите притеснения само натоварват хармонията, в която можете да живеете. От вас зависи дали ще се обърнете към светлината или към тъмнината.

КАРИЕРА: Все по-важни неща се случват на работното място и придобиват тежест. Това е нещо, харесвате, така че ще се отдадете на работата без колебание и без никакви резерви. Ясно е, че ще се натоварите, а и резултатите няма да липсват.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Ще имате неспокойни сънища.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВ: Някои ще заминат на кратко пътуване или екскурзия с любим човек и това може да им остане в незабравими спомени. Други ще приветстват роднини, които ще ги свържат с човек, към когото ще се интересуват искрено.

КАРИЕРА: С напредването на седмицата ще става все по-ясно, че притежавате уменията и опита, които се търсят сега. Мнозина ще ви посочат и ще кажат, че вие ​​сте човекът, който им трябва. Но този ангажимент няма да дойде гладко, защото ще трябва да бъдат преминати още няколко теста.

ЗДРАВЕ И СЪВЕТ: Бъдете търпеливи.

РАК

ЛЮБОВ: Вие сте във фазата на много богат социален живот, но новите ви лични отношения ще имат предимно повърхностен характер. Това обаче не означава, че по-късно няма да се развие нещо по-дълбоко. Така че бъдете отворени.

КАРИЕРА: Искате да покажете какво знаете, но смятате, че още не е дошло времето за това. Ти си прав. Някои неща ще се появят по-добре, ако изчакаш още малко. Така че засега ги остави скрити, дори ако изпитваш известно разочарование.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Идват още по-добри времена.

ЛЪВ

ЛЮБОВ: През първата половина на седмицата все още ще трябва да понесете известно разочарование; а след това от средата на седмицата започва по-благоприятен период, когато ще можете да се справяте по-лесно с всички предизвикателства. Затова се сдържайте и гледайте през очите на партньора си от време на време.

КАРИЕРА: Като цяло ще се справяте добре в работата. Освен това ще заздравите контактите си и ще се ангажирате повече с колегите си. За някои ще се отворят врати за нови места в работата или самите те ще бъдат поканени някъде на работа. Предизвикателствата ще бъдат приятни и социални.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Просто бъдете себе си.

ДЕВА

ЛЮБОВ: Ако ухажвате някого, бъдете по-дискретни. Ако сте във връзка, премълчете критиките на партньора си. Втората част от седмицата носи по-добри любовни възможности, но все още не и такива, че да можете да сте доволни. Правете стъпка по стъпка и бъдете търпеливи.

КАРИЕРА: Ефективността, с която ще действате на работното място, ще бъде очарователна. Това е следствие от факта, че знаете точно какво искате, така че да няма губене на време в излишни съображения. Въпреки това понякога работете и с другите.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Два чифта очи виждат повече от един.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВ: Ще се радвате, че другите ви разбират. Това ще увеличи доверието в отношенията, както и очакванията ви към любимия човек. Тези, които все още търсят сродна душа, лесно ще я срещнат в ежедневието си. Бъдете готови.

КАРИЕРА: Новата енергия, която усещате интензивно, ще ви насърчи да предприемете нови бизнес начинания. Ще бъдете сръчни, градивни, отворени и жадни за предизвикателства. Лесно ще се свързвате с другите, особено с тези, които не работят на същото място до вас.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Помислете за желанията си.

СКОРПИОН

ЛЮБОВ: Ако все още търсите сродна душа , обърнете внимание на хората от работното ви обкръжение. Някой вероятно е много запален по вас и няма търпение да го забележите. Ако сте във връзка, отношенията ви ще са стабилни, а и двете страни ще са доволни и спокойни.

КАРИЕРА: Някои ще се насочат към войнствен стил. Други ще се стремят да помогнат колкото е възможно повече на тези, които учат или тепърва започват в бизнеса. Трети ще потърсят възможност за работа някъде далече, може и на друг континент. Ще има и такива, които ще изследват духовното.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Бъдете това, което сте и следвайте своя път.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВ: През по-голямата част от следващите дни ще имате добър вятър в гърба си, що се отнася до любовта. Много врати ще ви се отварят по-лесно от обикновено, ще ви канят на интересни събирания и още по-интересни места. Ако сте сами, приемайте покани и се движете сред хора.

КАРИЕРА: Някои ще се заемат с дребни домакински задължения и ще отделят няколко почивни дни, за да ги свършат. Това ще бъде точно попадение. Тези, които остават на работното място, ще трябва да направят някои неизпълнени задачи или малки инвентаризации, които са необходими. Нищо специално.

ЗДРАВЕ & СЪВЕТ: Организирайте си престой сред природата.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВ: Заедно с партньора ще се насладите на спокойствието и тишината на спокойни места. Не ходете на светски събирания, а стойте сред природата или у дома. Тези, които все още търсят сродна душа, също да не излизат много, нека останат сами със своите мисли. Починете си

КАРИЕРА: Изглежда, че няма да можете да влияете много на нещата. Ще бъдете най-вече лениви. В този момент ще трябва да се адаптирате, но това не означава, че няма да можете съзнателно да промените работата си по-късно. За да сте готови за това, не се претоварвайте.

ЗДРАВЕ & СЪВЕТ: Вярвайте в по-доброто утре.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВ: Тези, които не очакват нещо грандиозно, ще бъдат доволни. Тези, които фантазират за любовни атракции, ще се почувстват малко разочаровани. Възможно е леко оттегляне от социалния живот. Семейните ще предпочетат да си останат у дома, където спокойно ще се забавляват.

КАРИЕРА: Вашият бизнес интерес все повече се фокусира върху скрити теми или области, където не сте били до сега. Може би това е малко странно, но бихте могли да имате успех точно в споменатото. Така че зарежете предразсъдъците си, а ако трябва и съветниците ви.

ЗДРАВЕ И СЪВЕТ: Не прекалявайте с консумацията на храна и алкохол.

РИБИ

ЛЮБОВ: По-голямата част от следващите дни ще донесат спокойна наслада от съвместна връзка или дискретно търсене на сродна душа. Няма да изпъквате много, но това не означава, че не копнеете за любов. Напротив, от време на време ще ви измъчват силни копнежи. Дръж се адекватно.

КАРИЕРА: Може би сте уморени да работите в сянка; и всъщност нямате търпение да излезете на преден план. Тези дни една врата бавно ще се отвори, но за да заблести в пълния си блясък, ще трябва да почакате още малко. Така че бъдете търпеливи.

ЗДРАВЕ&СЪВЕТ: Когато вървите бавно, резултатите са по-добри.

Подобни рецепти

Back to top button