Хороскоп

Резонансно Новолуние и денят на Източната Нова година

На 10 февруари е второто новолуние след зимното слънцестоене. Това време се счита за началото на Новата година според източния календар.

Това е първото новолуние, когато Плутон е във Водолей – и това създава мощни потоци от творческа енергия. Астролозите смятат, че това новолуние определя вектора за следващите 20 години.
Новолунието във Водолей на 10 февруари бележи началото на неочаквани промени.

Може би през този период ще трябва да разрешите някакъв личен проблем и да изберете правилното решение от възможните варианти.

Водолеят е постоянен зодиакален знак, свободолюбив и прогресивен, напомнят астролозите.

Плутон и новолунието във Водолей ни помагат да настроим пътя си към бъдещето и ни ориентират към нови постижения.

Средата на февруари е благоприятно време за старт във всяка област. През този период не бива да се страхувате да започвате нови проекти, да се впускате в приключения или да опитвате нещо ново.
Това новолуние ще отбележи началото на китайската Нова година, чийто символ е Зеленият дървен дракон. Годината на Дракона идва на всеки 12 години – това е време на действие и решения, но не и на съзерцание и мир. Важно е да продължите напред и да уловите знаците и уликите на съдбата, за да не пропуснете шансовете за успех и положителни промени.

През този период трябва да видите благоприятните възможности, които животът предоставя.

Успехът през 2024 г. зависи до голяма степен от желанието да се изоставят консервативните възгледи и старите вярвания, за да се направи пробив към бъдещето.

Новолунието на 10 февруари се случва в напрегнат аспект с Уран, управител на Водолей. Пасивността в следващите дни след 10 февруари е вредна – енергията на новолунието трябва да се преведе в действие. Ако имате изоставане, това е чудесен момент да свършите много работа за кратко време.

Нумерологията на новолунието на 10 февруари е свързана с едно, началото е нов етап. 10 е пълнота, цялост, обем. Когато обемът се напълни, започва нов етап – след единица отново има нула.
На 10 февруари Меркурий и Юпитер са в напрегнат аспект. Важно е да сте спокойни и толерантни, за да не се въвличате в конфликтни ситуации.

Техническото оборудване може да се повреди, телефоните могат да се повредят или да се изгубят, колата може да се повреди или да спре в най-решаващия момент.

Новолунието на 10 февруари е благоприятно за самостоятелна интелектуална работа, планиране на бъдещето и срещи с приятели.

По време на това новолуние също е важно съзнателно да формулирате своите желания и планове.

Новолунието във Водолей ще донесе вектор на промени във всички знаци на Зодиака – но Водолей, Близнаци и Везни ще изпитат най-положителни промени.

Основното нещо през следващите две седмици е да установите отношения с хората. Покажете внимание на близките си, посетете роднини, подарете подаръци.

В края на месеца, след пълнолунието на 24 февруари, е възможно отслабване на имунната система – след февруарското пълнолуние е по-добре да не посещавате многолюдни места и да ограничите контактите.

За повечето хора новолунието на 10 февруари ще донесе прекрасни възможности за растеж и развитие. Динамиката на втората десетдневка на февруари допринася за кариерни постижения и себереализация.

Related Articles

Back to top button