Нещо за Четене

Открийте Алтер Егото(скритата личност) на вашата ЗОДИЯ!

алтер его


Опитайте се да не приемате това твърде лично. Всичко е за забавление, нали? Какво е вашето Алтер его:

Овен

Всички ви познават като забавен и спокоен човек. Обичате другите да ви възприемат като такъв човек. Хвалите се, че никога не сте в лошо настроение, че сте приключенски настроен, че обичате да опитвате нови неща. Вашето алтер его е на мързелив човек, прикован към дивана и телевизора.

Вие сте много сложни, така че е невероятно, как успявате да се изключите и да не мислите за лоши неща. Прекарвате много нощи у дома със среднощни закуски, докато сте се пристрастили към някои сериали. Не се срамувайте от това, което наистина обичате, но не е задължително всеки да знае за този ваш навик.

Телец

Всички ви познават като безнадежден романтик и любител на хубавите неща в живота. Ти си онзи сноб, който знае разликата между Мерло от ’97 и ’98. Вашето алтер его е „снобизъм“.

Сложен си? Ти си суров! Хубавите ви дрехи и елитарното ви отношение прикриват всичките ви амбиции, чрез които се стремите да изглеждате добре.

Близнаци

Вашият герой има алтер его на муха(нахална), но вие имате и друго. Всички те познават като забавен и чаровен клоун. Вие сте добри в общуването и свързването с хората. Вашето алтер его е „отшелник“. Не обичаш хората толкова, колкото казваш, че ги обичаш.

Това, което наистина харесвате, е обожанието, но приятелството за вас е двупосочна улица и вие се изтощавате, отдавайки се на феновете си. Често изчезвате, но някак си никой не го забелязва, защото са свикнали да ви виждат само от време на време поради натовареният ви социален график…

Рак

Всички ви познават като мил, грижовен и внимателен човек. Вие сте щедри по дух и имате чувствителна душа. Вашето алтер его е „нарцисист“. Съжалявам, въпреки че сте дружелюбен воден знак, вие все още сте в първата половина на зодиака, което означава, че мислите, че всичко се върти около вас. Всички онези хубави неща, които правите за хората, са просто начин да накарате другите да ви харесват.

Маската ви е хубава, но намеренията ви не са съвсем чисти, така че сте на тънък лед на този фронт. Толкова се стараеш да бъдеш добър, че чувстваш, че чак се истоставаш. Вашата чувствителност ви прави по-уязвими от повечето хора, които не са толкова добри към вас, колкото вие към тях.

Лъв

Всеки знае, че трябва да бъдете център на вниманието. Имате впечатляваща личност и обичате да командвате. Когато си щастлив, ти си най-добрият човек, който някой може да познава. Когато си ядосан, си много страшен. Вашето алтер его е „обикновен“. Отвън вие сте могъща, известна личност. Отвътре си просто чувствителен човек.

Вие сте като повечето обикновени хора, но знаете как да се представите и да бъдете като тях. Но вашите желания са доста прости. Искате да оцелеете и да бъдете обичани. Сега вие ще научите, че ако искате да получите тези неща, трябва да предложите на хората нещо повече от това, което им показвате.

Дева

Всички ви познават като отговорен човек. Вие сте организирани и полезни. Вие правите това, което трябва да се направи, особено ако това означава да бъдете мъченик. Обичате да поемате трудни роли вживота. Вашето алтер его е „катастрофален песимист“. Когато нещо не върви по план, о ужас!

Ако едно нещо се разпадне, и вие се разпадате. Тъй като вашият знак е променлив, това означава, че можете да се носите по течението, но позволявате на ситуациите в живота да ви влияят, особено когато започнете да се давите в собствените си проблеми.

Везни

Всички ви познават като любител на стилната красота. Искате всичко да е в баланс и хармония. Вашето алтер его е „екстремист“. Понякога идеята ви за баланс и хармония е малко извратена.

Вашата страст към красотата се превръща в страст към други неща и под страст имаме предвид интензивност, а когато казваме интензивност, имаме предвид; че можете да се държите малко луди. И когато става въпрос за неща, в които вярвате, може да развиете доста крайни нагласи.

Скорпион

Всички те познават като дълбока загадка. Ти си секси и див. Вие сте много дълбок загадъчен човек. Вашето алтер его е „скучен“. Не си толкова странният, за който хората те мислят. Харесвате правилата и рутината, признайте си го.

Има нещо привлекателно в нормалното работно място и скучния брак. Обичате ретро и винтидж неща, защото харесвате традицията. Не толкова лошо да се отвориш за някой нали!

Стрелец

Всички знаят, че сте артистичен и свободен дух. Хората обичат да бъдат във вашата компания, защото смятат, че ще бъдат по-модерни, когато са близо до вас. Идиоти, нали? Вашето алтер его е „палав идиот“. Вашата огнена страна показва непостоянната ви страна. На пръв поглед изглежда, че се справяте добре с всичко, което преживявате, но понякога се държите злобно като никой друг. Всичко трябва да е според вашите критерий.

Наистина можете да се откажете от малките неща, но „малките“ са субективни. Това, което другите може да смятат за дреболия, за вас е нещо огромно и заслужава цялото ви внимание и часове вманиачаване. Вие сте Хълк окован във вериги.

Козирог

Всички те познават… не, не е така. Ако хората мислят, че ви познават, вие умишлено променяте на себе си, че те грешат. Никой няма да ви постави в кутия. Вашето алтер его е факт – „вие сте кутия“.

Трябва да си нещо, за да не си нещо друго. Винаги искате да сте една крачка пред другите. Никой не може да ви разбере, защото вие не можете да разберете себе си. Няма алтер его за това, има психолози

Водолей

Всички ви познават като новатор. Изглежда, че винаги знаете къде отивате, а ако не знаете как да стигнете до там, го криете добре. Чувствате се безумно уверени, сякаш наистина знаете какво правите в живота. Вашето алтер его е „на скитник“.

Всъщност нямате представа какво правите в повечето случаи. Точно като всички останали, не сте получили наръчник как да се ориентирате в живота. Ти си просто супер късметлия! Не знаеш какво правиш и винаги правиш нещо. Просто никой не знае как да те спре.

Риби

Всички ви познават като пасивен човек, който е отличен слушател. Хората идват при вас за съвет и това е добре, но понякога усещат че говорят с някой друг вместо вас. Вашето алтер его е „лош самотник“

Когато хората ви говорят и ви прекъсват, когато говорите, е трудно да проследите внимателно какво имат да кажат. Тайно ти не ги слушаш. Вие мечтаете. Правите списъци. Спите с отворени очи. И никой не забелязва това, защото всички са приковани от себе си. Всъщност понякога ги мразиш.

Подобни рецепти

Back to top button