Нещо за Четене

Най-точният хороскоп за 23 юни 2022 г.

На 23 юни Луната отново е в знака Овен като в сутрешните часове е в дисхармоничен аспект все още с Плутон в Козирог. От 11:02 до 14:58 часа българско време Луната вече е „без курс“. Въпреки това, негативният аспект на Луната с Плутон (успоредно и с Марс в Овен) ще се усеща до напускането й на знака Овен.

Всички сме свидетели на последните събития в света, предизвикани от тези така тежки планетни аспекти – наводненията в Индия, Бангладеш и Китай, силното земетресение в Афганистан със стотици загинали хора, политическото напрежение у нас, пожарът в руската петролна рафинерия в Новошахтинск, осем подпалени автобуса в Мюнхен и т.н.. Плутон има отношение и към атомната енергия – спря работата и на 5-и блок на АЕЦ „Козлодуй“. За съжаление това звездно влияние ще продължи и след като Марс напусне знака Овен на 5 юли, с леко затишие до около 21 юли, тъй като в края на месец юли и през август (до около 20-ти) Марс в Телец вече ще е в също толкова неблагоприятни аспекти към Уран в Телец (съвпад), към Слънцето в Лъв и към Сатурн във Водолей.

Най-общо казано, през лятото ще е доста напрегнато в световен план. Днешният ден ще ни предостави поредната порция обществено-политическо напрежение.

Влиянието на Марс и Луната в Овен предизвикват сериозни спорове и никак не е учудващо арогантното поведение на някои хора в политиката, а предполагам и при обикновените хора, които са силно повлияни от тяхната енергия. Важно е за запазването на собствения си имидж да запазим доброто си отношение и поведение. Нищо не трябва да става „на всяка цена“, защото рискът да загубим уважението на хората е голям. Трудно се печели доверие и уважение, но много лесно и внезапно може да бъде загубено.    

В личен план днешният ден е неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада.

Вие сте по-уязвими за неприятни преживявания, травми или инциденти, конфликти и други стресови ситуации до 14:59 часа, когато Луната вече ще навлезе в земния знак Телец. Бъдете разумни, не бързайте и не рискувайте.

В интервала между 11:02 и 14:58 часа, когато Луната е „без курс“ е препоръчително да се вършат само рутинни дейности и довършване на започнати на по-ранен етап задачи. Този интервал от време не е благоприятен за взимане на важни решения, за подписване на договори, стартиране на нови дейности и проекти, покупка на техника или автомобил, други големи капиталовложения, както и за всякакви други важни за вас дела или взаимоотношения.

Луната в Овен е с по-положително влияние в емоционално отношение за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Тя подтиква хората към повече инициативност, смелост, бързина на решенията и действията. До 11 часа можете да разрешите или свършите по-важни задачи за деня, но препоръките за Луна „без курс“ са валидни за всички. Ако искате нещо да няма развитие и продължение, то сега е момента да го направите (между 11:02 и 14:58).

С преминаването на Луната в знака Телец в 14:59 часа тя образува хармоничен аспект със Слънцето в Рак. Тяхното влияние ще е успокояващо и стабилизиращо като цяло.

Ще имаме желание за топлота, хармония в отношенията, ласки, семеен уют и разбира се от вкусна храна и хубаво питие. И двата знака са любители на храната и удоволствията. Много подходящи са следобедните и вечерни часове за интимни романтични срещи, хапване, пийване на маса с приятели и любими, посещение на театър, концерт, кино или друго място за „духовна храна“. Бъдете здрави! 

LUPA

Подобни рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Още рецепти
Close
Back to top button