Нещо за Четене

КОЗИРОГ, ВОДОЛЕЙ и РИБИ – ГОДИШЕН ХОРОСКОП за самотни и заети сърца през 2023г.


КОЗИРОГ

За Козирозите 2023 година идва със сантиментална атмосфера в първите месеци. Козирогът ще минава от едната крайност в другата, на кратки интервали, а вие ще се колебаете между страстта и нежността. Преминавате през труден конфликт със себе си и това може да засегне и тези, които обичате. Най-важното нещо ще бъде да се концентрирате върху своята нерешителност и да се ангажирате с разрешаването на това състояние.

С наближаването на летните месеци Козирозите рискуват да се сблъскат с някои сантиментални проблеми, които са трудни за разрешаване. Много Козирози могат да се влюбят, да се променят, да вземат импулсивни решения за нови връзки . Помислете за последствията от това поведение, преди да действате. Ако сте родени в третото десетилетие на вашия знак, очарователен човек СЕГА може да спечели сърцето ви. Ще се почувствате като на седмото небе, тази любов е тази, която ни слепва.

Чувствата ви са толкова силни, че въпреки че срещата беше преди няколко седмици, вие ще искате веднага да разгласите връзката публично.
Не си позволявайте да бъдете слепи и помислете добре на кого давате сърцето си и дали този човек е ценен за вас. Дайте си време да анализирате подробно темата. Преди да решите да бъдете заедно завинаги за добро или за лошо, трябва да помислите сериозно.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите ще бъдат в еуфория през 2023 г. Този астрален климат през първия месец на 2023 г. ще донесе на много от вас шанс за ново начало в любовния живот, което е решителен и неочакван път. Самотните сърца особено ще искат да стабилизират живота си и да започнат стабилна връзка. Възможна любов от пръв поглед за Водолей може да се случи по време на пътуване в чужбина или неочаквана среща с непознат.

След няколко месеца ще имате неприятно чувство на несигурност. Ако вашата романтична връзка не ви удовлетворява напълно, може да се наложи да я прекратите и да започнете отначало.

Някои лесно ще решат да се разделят и ще осъзнаят, че сега това е единственото решение. Повечето Водолеи обаче ще останат в романтични връзки, без да се опитват да подобрят ситуацията и да поемат отговорност през по-голямата част от годината. Скриването на проблема под килима може да повлияе неблагоприятно на качеството на живот . Ако искате да останете с партньора си, опитайте се да подобрите тази връзка . Ако е необходимо, не се колебайте да поискате съвет от приятел.

През втората половина на 2023 г. ще упорствате в истинското си желание да възстановите нещата в любовта. През този период ще се възползвате напълно от вътрешната хармония, която носи планетата Юпитер. В пълна инерция, освободени, вие ще излъчвате положителен магнетизъм, ще разпръсквате заразителна радост около себе си и ще сте готови да се възползвате от всички възможности, които ви дава тази планета.

През последните месеци ще сте склонни да мислите твърде много за бъдещето и по-малко за настоящето. Това отношение може да предизвика конфликти, особено ако партньорът ви е роден под знака на Везни.

Самотните Водолеи нямат за какво да се тревожат; ако в любовния им живот липсва пикантност, те са готови да инвестират енергията и креативността си в други аспекти на живота, докато любовната сфера не се подобри. Водолеите, които се женят през тази година, ги очаква щастие.

РИБИ

Заетите Риби няма да имат проблеми в любовния живот. За самотните ще се увеличат шансовете за намиране на партньор. Но е добре да не бързате. Оставете време да опознаете партньора си, преди да се заемете сериозно с връзката. По-добре е да го правите бавно, за да избегнете по-късно раздяла, която може да е болезнена за вас. Не бъдете прекалено дискретни или срамежливи, ако сте около някой, който ви предизвиква силни емоции. Изразете чувствата си.

Венера през втората половина на 2023 г. носи реакцията на другия към честност, която ще бъде страхотна; така че това е благоприятен период да покажете на някого чувствата си и да се възползвате от добра възможност. От друга страна, тази астрална атмосфера ще ви накара да станете романтични и да почувствате известна носталгия по миналото.

Не съживявайте никаква стара любов: рискувате да преживеете вече забравена болка. Венера, добре насочена, лесно ще ви влияе, а нуждата ви от нежност ще е голяма. Не търсете щастието другаде, а се огледайте около вас – то е точно до вас.

Самотните Риби трябва да мислят и да действат предпазливо, без да ускоряват нещата, когато става дума за любов, особено в последните месеци на 2023 г. Не идеализирайте другите хора, докато не опознаете сърцето им.

Подобни рецепти

Back to top button