Хороскоп

кой сте вие и какво трябва да знаете за себе си

Древните келтски племена са живели по северните брегове на Европа и са почитали силите на природата.

Техните свещеници – друидите – обърнаха специално внимание на датата на раждане на човек, свързвайки го с мистичното учение за дърветата, които келтите почитаха.

Ела: 02 януари – 11 януари, 5 юли – 14 юли

Това са мъдри и отговорни хора. Те понасят житейските трудности и изпитания с твърдост – и често вярват, че именно това е смисълът на живота. Поради тази причина понякога въвличат хората в кръговрата на събитията – и всеки път имат почти магически ефект върху тях. Елховите хора безкрайно се стремят към съвършенство – в това им помага остър ум, блестяща способност за анализ и отлична способност за учене.

Бряст: 12 януари – 24 януари, 15 юли – 25 юли

Това са много ярки хора: те моментално привличат вниманието на всички, но не всеки може да се доближи до тях. Брястът изглежда има вътрешна система за разпознаване на „приятел или враг“ и те много ясно и бързо отрязват ненужното и безполезното. Брястовете често са консервативни, могат да бъдат спокойни и не твърде многословни, не обичат да бързат и да се суетят.

Кипарис: 25 януари – 03 февруари, 26 юли – 04 август

Това са стройни, строги и много красиви външно и вътрешно хора. Те са доста непретенциозни, но умеят да вземат всичко от хората и обстоятелствата около тях, за да царят ред и мир около тях. Кипарисите обикновено не се стремят към баснословно богатство или слава, но способността им да се носят по течението и да бъдат на точното място в точното време често им служи много добре.

Топола: 04 февруари – 08 февруари, 5 август – 13 август

Тези хора понякога изглеждат доста противоречиви и потайни. От една страна, те винаги сами избират с кого и какво да общуват, как да градят живота си и как да си изкарват прехраната. От друга страна, те не отказват да съдействат, особено когато усетят, че не могат да се справят сами.

Кедър: 09 февруари – 18 февруари, 14 август – 23 август

Тези хора могат да бъдат наречени специални – те са силни, привлекателни и забележими. Кедърът е в състояние бързо да влезе в почти всяко общество на равни начала – било то преместване в друга държава или нова професия. Такъв човек лесно ще поддържа всеки разговор и ще може да намери причина да общува дори с непознати.

Бор: 19 февруари – 29 февруари, 24 август – 2 септември

Тези хора се отличават с добри обноски и чар. Те се стремят да създават красота около себе си и сами да изграждат отношения по начин, който им е удобен в момента.

Най-често избраната в младостта професия остава с тях в продължение на много години – и Борът знае много добре силните си страни и знае как да ги използва. Те решават сложни проблеми бързо и ефективно, но само ако са в обсега на бизнес интересите им. Всичко, което надхвърля тази рамка, често просто не е интересно.

Върба: 01 март – 10 март, 3 септември – 12 септември

Това са поетични, сантиментални и в много отношения мистериозни хора, склонни към меланхолия и вътрешно размишление. Тяхната интуиция им позволява да разбират точно емоциите и действията на другите хора.

Върбите са педантични и доста решителни, нямат твърде много приятели, тъй като не винаги са готови да се отворят към други хора.

Липа: 11 март – 20 март, 13 септември – 23 септември

Тя преминава през живота, смеейки се – това е само за Липа. Тя е в състояние да изразходва максимални усилия и ресурси, за да се чувства комфортно, дори ако разбира, че това като цяло не е точно това, от което би се нуждаела или дори би искала. Този човек знае как да оцелее при всякакви обстоятелства и ситуации, въпреки че понякога това не го прави щастлив. Липа е проницателен и има добри организационни умения.

Дъб: 21 март

Това е много силен човек, уверено стоящ на краката си, със забележително здраве, включително духовно и емоционално. Той е естествено надарен със сила и доброта на характера, смел и понякога ужасно се страхува да бъде слаб или некомпетентен. Това е, от което могат да се възползват враговете му

Дъбът се грижи за любимите си хора много трогателно, обича да ги обгражда с комфорт и да прави подаръци.

Лешник: 22 март – 31 март, 24 септември – 3 октомври

Понякога такъв човек може да бъде трудно забележим, защото в началото изглежда доста невзрачен. Въпреки това, след като му позволи да се отвори, може да бъде изключително трудно да не се поддадеш на неговия чар. Лешникът се разкрива постепенно, но след известно време става ясно, че е пълен с талант, дълбочина и чар.

Офика: 01 април – 10 април, 4 октомври – 13 октомври

Чисто външно този човек създава впечатление за крехкост, уязвимост и дори някаква магическа извънземност. Но това е измамно усещане – всъщност той е много издръжлив, гъвкав и целеустремен. Винаги знае какво иска и не е свикнал да се отклонява от плановете и плановете си. Това е много чаровен човек, който има много приятели.

Клен: 11 април – 20 април, 14 октомври – 23 октомври

Той е харизматична, ярка и интересна личност. Ако някъде се случва нещо напълно иновативно, любопитно или свръхестествено, има вероятност той вече да е там. При това в първите редове. Това е мечтател – но понякога си въобразява, че е центърът на Вселената. Той е изключително добре образован – но заяждането му с близките понякога може да му струва връзки. Често Кленът няма смелостта да бъде истински лидер и пътеводна звезда, тогава той се опитва да излее гнева си върху своите близки и партньори.

Орех: 21 април – 30 април, 24 октомври – 2 ноември

Първоначално изглежда като открит, изискан и щедър човек. Но зад тези несъмнено привлекателни черти понякога могат да се крият вътрешни страхове и комплекси. Отчасти това е тайната на неговата привлекателност – Орехът е постоянно различен, състоянието му зависи много от емоциите и чувствата, дори времето оказва влияние върху него. Той е страхотен плановик, страхотен лидер и страхотен играч в екип – идеите му понякога остават незабелязани, така че трябва да се научи на постоянство.

Жасмин: 01 май – 14 май, 03 ноември – 11 ноември

Жасминът е пълен с чар, не можете да го подминете, забелязва се отдалеч и изглежда невероятно красив. Отвън може да изглежда, че той не може да има никакви проблеми, но това, разбира се, понякога далеч не е така. Жасмин често е принуден да крие истинските си чувства и емоции, особено когато е недоволен от себе си или от обкръжението си. И това се случва, за съжаление, доста често. Жасмин е дипломат, който се опитва да направи добро лице дори при много лоша игра; той знае как да разрешава почти всякакви конфликтни ситуации, дори ако самият той няма никаква полза от всичко това.

Кестен: 15 май – 24 май, 12 ноември – 21 ноември

Това е комплексиран човек. Той несъмнено е чаровен и красив, пълен с жизненост и чувство за хумор. Но може да е невъзможно да го принудите да промени гледната си точка: поради тази причина той винаги трябва да е прав – което, разбира се, не е възможно всеки път. Той толкова много разчита на интуицията или чувствата си, че изобщо не взема предвид други аргументи или обикновен здрав разум, което понякога може да навреди на крайния резултат от целия проект или бизнес.

Пепел: 25 май – 03 юни, 22 ноември – 01 декември

Този човек знае как и обича да се грижи за себе си. Обикновено има много добра фигура, жените изглеждат млади дори на много напреднала възраст. Той иска да живее за собствено удоволствие и очаква хората около него да направят всичко възможно, за да му помогнат в това. Когато избира партньор, той се ръководи както от ума, така и от сърцето си, така че най-често е щастлив в брака и живее с избрания от него много дълго време.

Габър: 04 юни – 13 юни, 2 декември – 11 декември

Това е вроден естет. Той обича красотата във всичките й форми и се старае другите хора да я виждат. Самият габър е идеално организиран и знае как да подчини пространството, да го направи ергономично и уютно. Понякога такъв човек се стреми към слава – и с добро възпитание лесно може да го постигне или, във всеки случай, винаги е забележим в обществото.

Смокини: 14 юни – 24 юни, 12 декември – 22 декември

Това са много експресивни хора. Те могат да бъдат емоционални и понякога се нуждаят от повишен комфорт и грижа от близки. Състоянието и настроението им се влияят до голяма степен от дребни неща – тъй като са неспокойни, Смокините могат да станат тъжни и да започнат да изчезват. Това е много семеен знак, цени семейството и любовта, роднините винаги могат да разчитат на неговата помощ и подкрепа.

Ябълково дърво: 23 декември – 1 януари, 25 юни – 4 юли

Тези хора са много чувствителни и емоционални, те неусетно усещат другите хора и, ако пожелаят, могат да лекуват само с присъствието си. Те вярват в най-доброто в света и в човека: понякога онези, които ябълковото дърво е допуснало до себе си, могат да се възползват от това. Ябълковото дърво не е отмъстително и добросърдечно, въпреки че понякога изпада в меланхолия и може да мърмори за дреболии, това е особено вярно с възрастта. В добро настроение Ябълковото дърво се опитва да стигне навреме навсякъде и да опита всичко, което може.

Related Articles

Back to top button