Нещо за Четене

КОГАТО ЖЕЛАНИЕТО СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

желанието


Истината е, че всичко, което някога сме търсили и всичко, което продължаваме да търсим, вече е наше. Как и защо? Когато сте си представяли желанието или сте си поставяли цел; вероятно дори не сте знаели, че сте изпратили цялата положителна енергия, свързана с това желание/цел във Вселената. В този момент си създал образи на себе си някъде в главата си, по пътя към постигането на всичко, което искаш.

Усетихте въодушевление, топлина, ентусиазъм, страст, която бавно се разпространява във вените ви, както и надежда. Не подозирайте, пратката се подготвя от този момент, готова да я грабнете някой ден, когато осъзнаете силата на мисълта и енергията.

Как е мое ТОВА, като в момента нямам нищо, питате вие?

Това е част от вас, вашата същност, вашите мечти, вашата енергия, която споделяте с останалия свят. Може да не осъзнавате ефекта от мислите и енергията, с които вибрирате. Може би не искате да повярвате в това, защото винаги „стоите здраво на краката си“. Може да почувствате, че не ви е позволено да се чувствате свързани с източника, да чувствате, че имате всички възможности да се сбъднете и да получите това, което сте поискали.

След време, когато се научите да създавате мисли, така че да замените негативните с колкото се може повече положителни мисли, да привлечете изобилието и да увеличите енергийната вибрация, ще разберете. Всичко, което сме си представяли, в което сме дали безвъзвратно частици от себе си, частици от любовта, емоциите, надеждите си, от този момент нататък се изпречи на пътя ни и ни търси.

Когато желаното се прояви, как ще го познаете?

Тя ще се прояви, когато отворите сърцето и ума си, за да разпознаете колко безкрайна и мощна е енергията. Тогава, когато приемете, че сте еднакво отговорни и виновни за повечето от това, което ви се е случило, защото сте причинили последствията, добри или лоши, чрез реакциите си на преживяванията. Ще дойде, когато най-малко го очаквате и наистина забравете, че сте успели да изразите/изявите някакви желания.

Животът ще се развие в тази посока и ще ви отведе до мястото, където сте искали да бъдете. Дори когато вашата вибрация и вяра се колебаят, важното е, че вашият висш АЗ вярва в това желание. Да вярваш, че осъзнаването ще дойде с времето, когато откриеш всичките си форми. Когато това, което търсите, намери своя път към вас, разтворете обятията си и прегърнете всички възможности. Не пропускайте този момент за промяна и растеж. Не се отказвайте от добри неща от огромно въодушевление или недоумение, защото не сте програмирани да вярвате в чудеса.

Разберете, вие сами създавате чудесата!

Вселената е просто отговорът на нашите чудеса. Той ни изпраща това, което вибрираме, мечтаем, създаваме. И не, не е достатъчно просто да искаш нещо. Трябва да разберете, че всичко, което искате, има тенденция да расте и да идва при вас, ако се изпрати много силна енергия. Също така, бъдете наясно с мислите си, защото както можете да привлечете доброто, можете да привлечете и лошото, ако позволите на отрицателните емоции да надделяват в определени моменти.

Ден след ден е важно да укрепвате своята вибрация на доброто

Важно е да се научите да слушате душата си, интуицията си. Това не означава да живееш в лъжа, да се преструваш, че си добре, когато не си. Това означава да не влошаваме вече лошите ситуации, които сме причинили. По-скоро се научете да подхождате към тях от различен ъгъл, за да погледнете цялостната картина, да я разделите на части и да разберете какво трябва да променим, за да не останат затворени в цикъл от лоши емоции и изтощителна енергия .

Ако в момента сте в лошо настроение, не знаете какво да правите, борите се със съмнения, нерешителни сте – не насилвайте себе си или другите. Застанете на топката, отделете време за себе си, направете това, което ще ви откъсне от негативните мисли, или просто затворете очи за момент и дишайте. Живейте за момента, необременени, осъзнавайки, че това, което предстои, ще бъде, когато се научите да отпускате спирачките, да пуснете контрола и да промените само това, което наистина можем – себе си.

Когато приемете себе си с всичките си промени в настроението, несигурност и съмнения, по-лесно ще отворите вратата към другите и ще позволите на Вселената да ви излекува и да ви изпрати всичко, което желаете.

Ами ако желанието стане реалност?

След това споделете радостта си с другите. След това бъдете благодарни и щастливи, защото сте вдигнали вибрацията високо, живейте всеки ден с усмивка на лицето, създавайте тези малки чудеса всеки ден, така че и те да се привличат.

Не можете да загубите това, което сте си поставили, то е ваше, ако наистина се научите да живеете и го желаете. Няма да попадне в ръцете на други хора, защото вие сте създателят, всеки от нас създава своето настояще и бъдеще по различен начин.

Не забравяйте за настоящия момент

Той е най-важният, по-важен от миналото и това, което ще дойде утре. Тук и сега е всичко, което имаме, единственото оръжие, което можем да използваме, за да постигнем това, което искаме. Като правим малки стъпки към желанията си всеки ден, подготвяме се за това, което е поискано и чакаме то да ни бъде доставено.

Подобни рецепти

Back to top button