Лайфстайл

Касим от “Игри на волята“ призна гей ли е и защо не е имал дълга връзка

„Игри на волята“ 4 роди емблематични риалити звезди, които ще помним дълго. Тук обаче не включваме Касим – той беше популярен и преди шоуто. Той вече има над 330 хил. последователи в TikTok и близо 7,5 млн.

харесвания на видеата си там. 

Именно затова Касим възприема и снимането на съдържание за платформата като изключително сериозно занимание. В интервю той сподели, че му е отнемало и 5 часа да снима (успешно) видео. 

Въпреки това най-пикантният въпрос беше свързан със секса и сексуалността на Касим. Повод за второто са коментарите под всяка публикация на инфлуенсъра, където анонимни потребители твърдят, че си пада по представители на неговия пол, пише vbox7.com.

В това обаче няма нищо вярно, отсече Касим. Той обаче заяви, че донякъде разбира тези коментари и според него причината за тях е външният му вид, тъй като той не изглежда едър и нацепен, като повечето мъже инфлуенсъри. 

Касим призна, че досега не е имал дълга връзка, но и описа външността на жената, която би го впечатлила. Тя е брюнетка, не по-висока от него, с фит тяло и без корекции по себе си.

Звездата от „Игри на волята“ коментира и друго – дискриминацията. Касим сподели, че е от турски произход – нещо, което си личи и от името му, а това невинаги е било в негов плюс. Но и за това каза, че го намира за нормално.

Подобни рецепти

Back to top button