Нещо за Четене

Какво трябва да знаем за хората родени между 16-то и 31-во число от месеца?

месеца


Денят, тоест числото от месеца в което си роден, има скрити символики, които влияят върху оформянето на всяка личност; изборът на работа, изборът на съпруг/а и качеството на техните взаимоотношенията…

Проверете по-долу доколко е истина това, според тълкуването на един от най-известните астролози – легендарният Джордано Бруно, който дава този анализ още през ренесанса

Ако си роден на:

16-то число от месеца – Това е числото на духовните ценности. То ви свързва повече с висшите истини, метафизиката и философията, отколкото с осезаемите факти от ежедневието. Вие сте перфекционист по душа и се разстройвате, ако не отговаряте на високи стандарти, зададени от вас. Имате нужда от дом, където да бъдете обичани, но и независими.

17-ти от месеца – Не обичате в живота и професионалната ви среда да цари анархия, нарушени ценности и дисхармония. Този ден на раждане е много добър, когато става въпрос за пари – никога няма да останете без тях. Би било разумно сами да вземате важни решения и да оставите малките детайли на другите.

18-ти от месеца – Имате подчертана емоционалност, която ви привлича към изкуството, но от друга страна сте много критични и взискателни към другите. Професиите критик и писател са създадени също за вас. Но ако не ги практикувате, ви очаква живот, изпълнен с интересни запознанства и пътувания.

19-ти от месеца – Вие сте роден с приключенски дух. Но дали ще осъществите вашите мечти, зависи единствено от вас. В известен смисъл живеете живот „на ръба на пропастта“, а от друга страна се характеризирате с удивителни способности и въображение, с които успявате да разрешите проблемите. Избирайте внимателно партньора си в живота, защото рожденият ви ден може да ви донесе много недоразумения в любовта.

20-то число от месеца – Вие сте много чувствителен човек. Имате нужда да се грижите за някой. Също и от искрени приятели, без които дори не бихте могли да си представите бъдещето. Опитайте се да поставите емоциите в разумни граници, за да можете да живеете по-спокойно. Успехът ще дойде при вас само ако развиете своята фантазия.

21-во 1исло от месеца – Харесвате комфортна среда, създадена от доверие, хармонични отношения и хармонични цветове. Поради постоянната смяна на настроението ви, винаги имате нужда от внимание и любов. Предпочитате повече да получавате, отколкото да давате. Прекарвате ваканцията си пасивно, предимно в четене, но обичате да общувате с умни хора и понякога даже да се забавлявате.

22-ри от месеца – Вие сте с бърз ум, проницателни и здраво стъпили на краката си. Много харесвате хуманитарните дейности и искате да помогнете на всички хора и животни. Идеите, които ви хрумват са вашите основни водачи. Много от тези идеи обаче, изискват смелост и колективно съзнание и тук срещате пречки.

23-ти ден от месеца – Вие сте независим човек, горд и мъдър. Вие знаете как точно да диагностицирате заболяване в тялото, организация или общество. Разбирате се най-добре с представители от всякаква разса, но и с по-големи от вас хора, които много цените. Умеете да представяте аргументи, което повишава решителността ви в бизнеса.

24-ти от месеца – Имате невероятно много енергия. Готови сте да поемете отговорност за всичко скоето се захванете, особено в семейството или обществото. Вашият недостатък е, че енергията и отговорността могат да ви накарат да вярвате, че само вие знаете какво е добро. Може би ще имате най-голям успех в областта на науката, медицината или образованието.

25-ти от месеца – Вие сте интуитивен и мил човек, но често недостатъчно разбран в средата си. Успехите подхранват суетата ви и това прави живота ви устремен към успех, но за да постигнете това, трябва да се отървете от депресията, към която често сте склонни. Трябва да се дистанцирате от другите за да сте щастливи и успешни.

26-ти от месеца – Домът и семейството са много важни за вас. Вие сте ентусиазирани да започнете нов проект, но не и когато става въпрос за финала му. Гордостта е вашият грях.Така че е по-добре да не се жените, преди да сте опознали бъдещия си партньор, защото той няма да издържи да бъде наблюдаван и ревнуван постоянно.

27-ми от месеца – Вашата връзка със необяснимото и метафизичното е много силна, а денят, в който сте родени, ви свързва с философията. Отрицателна черта на личността ви е, че когато нещата не вървят, изпадате в състояние на меланхолия. Склонни сте към работохолизъм.

28-ми от месеца – Вие сте доминиращи и независими личности, би било добре да работите върху свой собствен проект, но в реномирана организация. Имате достатъчно въображение и хъс, за да завършите всичко, което започнете. Свободата е много важна за вас, но не е добре да прекалявате с нея. Привлича ви всичко необичайно и загадъчно.

29-ти от месеца – Вашият рожден ден играе много важна роля в съдбата ви. Може да ви изведе пред публика, защото сте идеалист с качества на велик пълководец. Въпреки това много често сте склонни към промени в настроението. За вас доброто винаги е много добро, а лошото винаги е ужасно лошо. Живеете на емоционална везна, така че не е лесно да се успокоите и насладите на живота.

30-ти от месеца – Вие сте роден мечтател, имате страхотно въображение. Драматургията или литературата са истински предизвикателства за вас; само така ще  можете да се изявите най-много и наистина да успеете. Никога не се насилвайте да вършите рутинни и монотонни неща, това не е за вас. То би убило желанието ви за живот. Научете се на търпение и не хабете енергия за маловажни работи – това винаги ще ви дърпа назад!

31-во число от месеца – Хората родени на 31-ви, през първата половина от живота си, обикновено са много упорити в това което правят и не желаят да поемат други ангажименти. Имате силен интерес към растения и билки, така че може да имате успех, като практикувате медицина, в това бихте били най-добри.

Related Articles

Back to top button