число

число


Всеки ден, тоест числото от месеца в което си роден, има свои символики, които влияят върху формирането на личността; изборът на бизнес, изборът на партньор и качеството на взаимоотношенията. Поведението в обществото и всички наши тайни желания и амбиции, нашите съмнения и страхове,…

Проверете със своя собствен пример доколко е истина това, според тълкуването на един от най-известните астролози и математици, легендарният Джордано Бруно, който дава този анализ още през 15 век.

Ако си роден на…

1-во число – Вие сте лидер със силна воля и обичате да вървите по своя път. Трудно е да те спечели някой, но за близък човек, си готов да го направиш всичко. Имате много различни интелектуални наклонности, креативни сте и много добър организатор. Контролирай своята ревност и доминиране над другите.

2-р число от месеца – Обичате музиката, ритъма, танците, имате чувство за такт и обичате всичко красиво и изискано; така че да се занимавате с изкуство е правилното призвание за вас. Склонни сте да подценявате своите възможности, което може да бъде голям недостатък за вас. Вижте обкръжението си, защото то може да ви развесели, но и да ви въвлече в депресия, към която сте доста склонни.

3-ти ден от месеца – Вие сте сред надарените хора. Имате развито въображение и бихте били добър поет или писател. Освен това си много честен. Социалният живот и вашите приятели са най-важното нещо на света за вас. Всеки, дори и непознат, веднага те разпознава като приятел и човек, на когото може да разчита.

4-тият ден – Вие сте твърди, непоклатими, а понякога инат и неотстъпни. Вие сте голям работник, систематичен, лоялен, съвестен и никога не се отказвате, така че може да се каже, че светът на бизнеса е идеален за вас. Говорите истината дори когато не трябва, което често ви създава трудности с другите. Вашата тактична природа ви прави добър партньор.

5-то число на месеца – Наслаждавате се на всяка секунда от живота. Всяка работа, която ви кара да тичате“, ще задоволи необуздания ви темперамент и амбиция. Всичко, което ви поставя сред хора, би било идеална професия за вас. Може да се случи да се задомите млади, и партньорът ви винаги трябва да е нащрек, защото мразите ограниченията и стоенето на място.

6-ти от месеца – Вие сте почитатели на семейната атмосфера и имате нужда от другар, който да ви дава любов и да ви готви; за да можете и вие да дадете най-доброто от себе си. Вие сте надарени с хубав глас, който, ако го тренирате, може да ви изведе до самия връх на това изкуство. Но също така бихте се отличили във всяка област в грижа за хората.

7-ми ден от месеца – Вие сте спокоен, аналитичен човек, който седи здраво на земята. 

Винаги се стремите към съвършенство и търсите най-разумните решения. За вас е важно да измервате не два пъти, а три пъти, преди да режете. Вие сте неудържимо привлечени от науката, но също и от мистиката и окултното. Вие сте много чувствителни и емпатични, това е и добре, защото винаги следвате чувствата си.

8-ми от месеца – Вие сте родени за всяка професия. Преценявате добре, умеете да балансирате. Обичате властта, парите и публиката. За да успеете, се нуждаете от „сцена“, в която вашите предпочитания да бъдат напълно изразени.

9-ти от месеца – Влиянието на числото девет ще ви донесе чести пътувания; трябва ви професия, в която пътуването и общуването са от голямо значение за вашия бизнес живот. Имате влияние върху хората и сте ларж, но внимавайте да не хабите защитната си енергия върху лоши хора.

10-то число от месеца – Вие сте родени да ръководите и да бъдете лидер. Затова не търсете помощ от другите, защото точно те искат да разчитат на вас. Всякакъв вид индивидуална дейност е добра за вас, имате достатъчно таланти, които могат да ви направят успешни в кариерата. Не пропускайте да пътувате и изучавате света.

11-ти от месеца – Трябва да се научите да поддържате баланс, дори когато нервите ви са на предела. 

Поддържането на емоциите под контрол е в основата на вашето здраве и щастие. Въпреки вашата интелигентност, която е над средното ниво, понякога позволявате на интуицията ви да ви отведе до необичайни места и хора.

12-ти ден от месеца – Вие сте много сърдечни и приятелски настроени към всички около вас. Вие сте практични и притежавате някои бизнес таланти, а вашият чар ви дава възможност да продавате всичко каквото искате и на когото искате. Ако срещнете трудности в любовта или приятелството, ще бъдете много обезсърчени.

13-ти ден от месеца – Вие сте много сръчни и имате големи амбиции, така че обичате да организирате и другите хора, които понякога ви смятат за деспот. Забелязвате добре детайлите и правите правилни избори. Би било добре, ако слушате повече интуицията си и да развивате хобита, които да включват работа с ръцете.

14-то число – Вашата логика и въображение са силно развити. Можете да създавате и разрушавате, силата е най-добрата ви страна. Привличат ви новото и оригиналното, промените и различията, рисковете и предизвикателствата. Склонни сте към експериментиране с всичко, така че е препоръчително да имате търпение и баланс в работата, за да управлявате успешно живота си.

15-ти от месеца – Най-често бягате от ситуации, в които бихте могли да сте лидер, което донякъде може да застраши настроението и отношението ви към света. Вие сте привлечени от електроника и точните науки и постоянно търсите човек, който би ви позволил да да се развихрите. Може да имате успех и в областта на интернет продажбите. ОПИТАЙТЕ!