Нещо за Четене

Какъв подарък трябва да подарите на зодия Овен и Телец

подарите


Овен

Овенът ще се зарадва много, ако му подарите годишен членски внос за фитнеса или го зарадвате със записване за Жиу жицу или друго екзотично бойно изкуство. Ако имате пари, изненадайте го с домашен фитнес уред; а ако бюджетът ви е ограничен, ще свършат работа и гирички. Овенът има състезателен дух, така че няма да сгрешите, ако му купите електронна игра, като Risk или Katana, в която той ще използва цялата си енергия, за да унижи опонентите си.

Какво не трябва да му давате:

Никога не давайте чехли на мъж Овен или готварска престилка и посуда на жена; и двамата ще се ядосат, че ги поставяте в подчинена роля. Дебела книга или набор от сериозни филми с философско послание не е добър подарък за тях – това е твърде скучно за Овните, защото лесно губят интерес.

Телец

Те са естети и домашни натури, затова идеалният подарък за тях е декоративна бродерия, художествена картина или красива статуетка. Те обичат всички растения, така че ще бъдат много щастливи, ако получат декоративно дърво или бонсай.

Подарете им удобно кресло или стол, както и топло одеяло. Няма да се оплаче дори ако получи книга с рецепти, за предпочитане с красиви картинки, от които ще му потекат лигите. Или набор за ястия, а любимото му нещо ще бъде, ако го заведете на ресторант, където да хапне и пийне насита му се.

Какво не трябва да му подарявате:

Не му подарявайте кантар или книга за здравословно хранене. Телците са хедонисти по душа, затова често имат проблеми с излишните килограми,;така че ще възприемат подаръка ви като злобен намек. Избягвайте фантастичните романи и учебниците по самопомощ, които ще предизвикат ирония в рационалния Телец

Подобни рецепти

Back to top button