Нещо за Четене

Как се прави лечебна вода по време на ПЪЛНОЛУНИЕ

пълнолуние


Всяко пълнолуние ви дава невероятна възможност да съберете мощна енергия, която можете да използвате в много области от живота си.

Тази вода е лечебна и може да се използва за изчистване на ниски вибрационни енергии, балансиране на чакрите и лечение на физическото тяло. Ако искате да имате стомна с вода, която абсорбира информация от енергията на пълнолунието, процесът е прост. Най-важното е вашето намерение и вашата собствена енергия по време на този процес.

Изобилната енергия на Пълнолунието може да подхрани бъдещи прояви и да зареди отново тялото и духа ви с енергия. Това може да стане по много различни начини чрез ритуал.

Водата съдържа информация

Водата може да съдържа огромно количество информация, както се вижда от добре познатите изследвания на д-р Масару Емото. Японският изследовател откри, че замръзналата вода променя начина, по който изглежда въз основа на думите, които чува. Ако думите са положителни и пълни с любов, водата замръзва красиво и съвършено, когато думите са злобни и пълни с омраза – изглежда сякаш всичко е счупено.

Това изследване е разширено от немския професор Борис Кох, чийто екип от учени потвърди, че водата притежава паметта на всяко същество или предмет, с който е влязла в контакт.

Както можете да видите, този процес надхвърля думите. Водата може да абсорбира енергията на мислите и намеренията, както и различни астрологични събития. Ето защо водопълването по време на пълнолуние е силно; може да се превърне в инструмент, променящ живота ви.

Приготвяне на вода при пълнолуние

Ако искате да имате стомна с вода, която абсорбира информация от енергията на пълнолунието, процесът е прост. Най-важното е вашето намерение и вашата собствена енергия по време на този процес.

Вашата собствена енергия също ще повлияе на водата, така че би било добра идея да медитирате предварително; за да сте сигурни, че мислите ви са положителни и ясни и енергийното ви поле е балансирано.

Една проста медитация или дихателно упражнение може да помогне.

Изберете контейнер

В деня на пълнолунието, когато се почувствате готови и в добро състояние, вземете стъклен съд – бутилка, чаша, кана или буркан.

Стъклото е един от най-чистите материали за използване, защото не съдържа токсични химикали като пластмасата. Тъй като това е ясно, за разлика от дървото или метала, енергията ще отиде направо във водата, вместо в самия контейнер.

Напълнете резервоара по ваш избор с толкова филтрирана или дестилирана вода, колкото искате. По-пълният резервоар ще изглежда по-богат, така че следвайте интуицията си и това, което смятате за правилно.

Украсете „ястието“

Ако се чувствате призвани да го направите, украсете ястието по някакъв начин. Можете да изберете да напишете вдъхновяващи думи, цитати или съобщения.

Можете да го обградите със скъпоценни камъни. Ако поставяте кристали във вода, проверете кои са безопасни за използване във вода.

Можете също така да заобиколите контейнера с цветя и листа или да оставите цветята да плуват върху водата или да поставите няколко плаващи свещи във водата.

Оставете водата да се напълни

След като контейнерът изглежда така, както искате, покрийте го и го оставете навън, ако е възможно, или на перваза на прозореца, който е най-близо до мястото, където можете да видите пълната луна в небето.

Искате водата да абсорбира възможно най-много пряка слънчева светлина.

Можете да го оставите навън по-рано през деня, за да събира слънчева и лунна светлина, или просто да го оставите при свечеряване.

Напълнете водата на пълнолунието с благословия

Последната стъпка е благословията или намерението. Преди да оставите водата навън за една нощ, поставете ръката си върху или над купата и я помолете да се напълни с енергията на изобилието; и да внесе светлина в определена област от живота ви.

„Пълнолуние, напълни тази вода с изобилие и щастие.“

Вашето собствено искане за намерение трябва да звучи така, сякаш се чувствате овластени и вдъхновени да живеете възможно най-добрия си живот.

След благословията оставете контейнера за една нощ и го вземете на следващата сутрин.

Как да използваме водата при пълнолуние

Когато вземете водата от пълнолунието сутрин, следващата стъпка от ритуала е да кажете още една благословия, потвърждавайки намерението, което сте направили предната вечер, и да отпиете първата глътка.

Ако искате да използвате тази вода след традиционен ритуал, трябва да отпивате всяка сутрин преди ядене или пиене и да я измервате, за да издържи точно 28 дни до следващото пълнолуние.

Можете също да го запазите за специален повод или нужда, особено ако сте напълнили водата с уникално пълнолуние като това по време на затъмнението!

Енергията също ще варира според месеца и годината и можете да прочетете за всяко отделно пълнолуние; и да получите конкретната информация, която всяко пълнолуние носи.

Когато възникне специален повод, можете да пиете директно от съда или да си направите благословен чай с помощта на тази вода.

Накрая можете да оставите водата, докато не се нуждаете от благословено прочистване, тъй като това ще помогне за пречистването на тялото и енергийното поле. Когато настъпи този момент, все още можете да пиете от купата или да се освежите малко или да поставите малко вода на третото око.

Водата при пълнолуние е инструмент, така че трябва да се чувствате свободни да експериментирате как работи най-добре за вас.

Ако получите идея да го използвате по друг начин, доверете се на интуицията си и го направете.

Related Articles

Back to top button