Нещо за Четене

Идеалният подарък за зодиите – Риби, Водолей и Козирог

подарък


Козирог

Скъп и качествен подарък, това са параметрите, които трябва да притежава един идеален подарък за Козирог. Най-новите телефони и таблети, ще предизвикат усмивка на иначе мрачното им лице и няма как да е друго.

Зарадвайте мъжът Козирог със скъп ръчен часовник, а изненадайте жената с любимия ѝ парфюм или качествено, но дискретно бижу. Няма да сгрешите, ако просто попитате от какво има нужда, защото Козирогът с удоволствие ще ви изброи нещата, които му липсват.

Можете също така да му подарите карта за подарък от някой магазин, за да може той да избере каквото иска. Ако наистина искате да го развеселите, просто му дайте повече пари.

Какво не трябва да му подарявате:

Не му копувайте ненужни неща, които никога няма да използва. Ако му купите голяма декоративна лампа, картина или друга некачествена и кичозна украса; Козирогът ще се нацупи и ще я прибере на тавана, заедно с други „боклуци“.

Водолей

Екстравагантния Водолей ще се зарадва на необичаен подарък, така че използвайте въображението си. Той е голям фен на фантастиката, и няма да съжалявате, ако поръчате костюм на капитан Кърк от Стар Трек; ако му купите книга от автор, който пише за космоса, извънземни, нови технологии или мистерии…

Купете му книга за духовността и личностното развитие, а за предпочитане са и различни талисмани, растения и аквариуми, с които да аранжирате дома, според принципите на фън шуй. Водолеите обикновено имат талант за музика и рисуване, така че ще се радват и на инструменти, уредба или статив за рисуване.

Какво не трябва да му подарявате:

Водолеят не обича стандартните подаръци; така че никога не му подарявайте тениска от H&M, която половината град носи, посредствен мобилен телефон, който всеки има, или нещо, което е масово.

Водолеите не следват тенденциите, те ги създават, така че ще ви се обидят, ако им подарите нещо обикновено, нещо, което много хора притежават.

Риби

Рибите обичат подаръци, в които е вложено много старание, време и любов, затова ще очакват да им направите фотоалбум или колаж с най-красивите спомени. Те не искат скъп подарък. Ще ги зарадвате, ако им подарите кученце или котка от приюта или дарите пари за благотворителност от тяхно име.

Тези хора искрено искат да помогнат на всички, така че вашият жест ще ги трогне дълбоко. Свеж парфюм, красива картина, спортни обувки или бижу, също ще ги развеселят. В същото време изберете сини и тюркоазени цветове, защото Рибите ги харесва. Тъй като те са мечтатели, които обичат да живеят във въображението си, идеалният подарък за тях е DVD с всички сезони на сериала „Игра на тронове“ или трилогията „Властелинът на пръстените“.

Какво не трябва да му давате:

Карта от магазин за подаръци, защото ще си помислят, че дори не сте си направили труда да измислите нещо. Ако им направите някакъв подарък, който не е предназначен лично за тях, пак ще ви се обидят и ще си помислят, че не ви пука.

Подобни рецепти

Back to top button