ДЕКЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ


Слънцето влиза в Стрелец на 22 ноември и остава в този знак до зимното слънцестоене на 21 декември 2022 г. Очакват ни различни планетарни събития, а в началото на управлението на Стрелец започваме с Новолуние точно в този знак, което ще ни отдалечи от енергията на Кървавото Лунно затъмнение и ще ни донесе нови вибрации.

Разберете какво носи управлението на Стрелец на вашата зодия!

Овен

Юпитер , планетата на експанзията, изобилието и златните възможности, е на път да влезе във вашия знак, където ще остане през следващите месеци. Докато сте вкусили тази енергия от 10.5. до 28.11.2022 г., Юпитер официално няма да стане вашия зодиакален дом до 20.12.2022 г. Когато Юпитер влезе във вашия знак, вие получавате някои от най-добрите енергии, за да разширите живота си, да създадете възможности за себе си и да спечелите изобилие!

През сезона на Стрелец трябва да се съсредоточите върху това да подредите нещата, да управлявате делата си и да организирате. Използвайте този сезон, за да вържете всички свободни краища и да затворите неща, които вече не са важни.

Новолуние в Стрелец 23.11. е идеалната възможност да внесете свежа нова енергия в живота си, така че я използвайте, за да помогнете с всяко изчистване. Това Новолуние също може да предизвика нуждата да говорите с любим човек за това как наистина се чувствате.

Използвайте управлението на Стрелец, за да подхраните творческия си дух, да преследвате желанията си и да се съсредоточите върху това, което ви осветява. Краят на годината винаги е натоварено време, така че отделете време да се съсредоточите върху творческото си изразяване – ще ви се отплати!

Ретроградният Марс е много активен при пълнолуние на 7 декември. в Близнаци и може да се случи някои нови прозрения или информация да ви дойдат, които да ви помогнат да вземете решения или да почувствате по-голямо чувство за яснота. От 18 до 20 декември, когато наближаваме края на сезона на Стрелците, ще се сблъскате по-отблизо с емоциите и мислите си.

Телец

Затъмненията ще продължат по вашата зодиакална ос през 2023 г., но ще бъдат много по-нежни от тези, доставени през 2022 г. Затъмненията през 2023 г. са повече за възможности и нови начала, така че това определено е нещо, което да очаквате с нетърпение! С цялата тази промяна и енергия във въздуха, важно е през сезона на Стрелец да се съсредоточите върху това как можете да бъдете възможно най-спокойни. Дихателните упражнения и престоя сред природата могат да помогнат.

Новолуние в Стрелец 23.11. активира вашата управляваща планета Венера, което ви насърчава да се съсредоточите върху собствената си стойност и това, което наистина цените. При това новолуние може да се наложи да вземете някои важни решения относно вашите финанси или връзката ви.

Докато навлизаме в декември, Слънцето се изравнява с Кралската звезда Антарес, Звездната врата се активира. Тази енергия ще присъства от 2 до 4 декември. и можем да го използваме, за да се свържем с нашите емоции и да внесем баланс в психическото си състояние.

Пълнолуние 7.12. вероятно ще бъде непостоянен и ще предизвика някои горещи емоции в света около нас. Енергията около това Пълнолуние може да бъде предизвикателство, така че се съсредоточете върху запазването на мира в сърцето си и не позволявайте на негативната енергия около вас да ви повлече надолу. Сезонът на Стрелец наистина е време да „презаредите батериите“, да се отпуснете и да се доверите на пътя, по който вървите.

Близнаци

Стрелецът седи срещу вас на колелото на зодиака, така че този сезон винаги ще бъде значим за вас. Това ще засегне особено вашите взаимоотношения и енергията на даване и получаване в живота ви. В Близнаци 7.12. предстои и пълнолуние, което, макар да носи променяща се енергия, ще бъде едно от основните събития за сезона за вас.

Когато Пълнолунието попада във вашия слънчев знак, се казва, че действа като ключ, помагайки за отключване на по-дълбока вътрешна мъдрост. Марс няма да е готов да напусне вашия знак Близнаци до март 2023 г.

Това е фантастично дълго време за Марс да бъде в един знак, така че използвайте тази енергия в своя полза! Докато Марс е ретрограден, това е страхотно време да помислите върху вашите действия и мотивации. Те все още ли са в съответствие с това, което искате да бъдете? Вашите мотивации водени ли са от страх или его, или от сърцето ви?

Новолуние 23.11. ще бъде фокусиран върху нашите ценности, особено що се отнася до любовта. Това не е просто любовта, която имаме към другите, но и любовта, която имаме към себе си.

Това е натоварен сезон за вас и ще бъдете предизвикани да се върнете към центъра си и да се съсредоточите върху това, което е наистина важно.

Рак

Сезонът на Стрелец е време да се съсредоточите върху радостта, забавлението и играта. Ако сте приемали живота твърде сериозно, този сезон може да бъде глътка свеж въздух, напомняйки ви да се разведрите и да активирате тази вътрешна искра. Въпреки че може да е трудно да пуснете контрола и да се откажете от притесненията, понякога просто насочването на вниманието ви към смеха, забавлението и лекотата може да помогне за създаването на промяна.

Новолуние в Стрелец 23.11. това ще бъде идеалното време да определите намерение около това или да планирате среща. Ако се чувствате още по-авантюристично настроени, това е добро Новолуние да планирате пътуване някъде, където не сте били, или дори да опитате нещо, което никога не сте правили преди. Това може да ви помогне да отворите нови части от вашето съзнание и да ви даде нова перспектива.

Докато пътуваме през декември, Слънцето се изравнява с Кралската звезда Антарес; активирайки портал с високочестотна енергия, която активира нашата емоционална интелигентност, помагайки ни да се свържем с по-дълбоките послания на сърцата си.

Пълнолуние 7.12. той носи променяща се енергия, която може да бъде доста обезпокоителна. Тъй като сте управлявани от Луната, винаги ще усещате нейните идвания и заминавания с по-голяма интензивност. Емоциите може да се развихрят при това Пълнолуние, така че ако се чувствате претоварени, направете приоритет да направите няколко крачки назад, да поемете дълбоко въздух и да възстановите баланса.

Лъв

Поставете твърди граници за това, с което искате да се ангажирате. Сезонът на Стрелец започва с Новолунието на 23 ноември. Това новолуние инициира нов лунен цикъл, освобождавайки ни от енергиите на затъмнението, с които работим от края на октомври.

Ако затъмненията са ви причинили нещо трудно, това Новолуние може да донесе въздишка на облекчение и може би дори нова перспектива. Ако нещо е било изчистено от живота ви, това е добра възможност да започнете да мислите за нови семена, които искате да засадите.

Венера, планетата на любовта, връзките, парите и нещата, които ценим, е много активна при това Новолуние, така че тези области могат да бъдат на фокус. Може би променяте значението на любовта за вас или може би се фокусирате върху вашите ценности и това, което е наистина важно.

Тъй като сте сърдечен знак, вероятно ще почувствате тази енергия силно. Използвайте го, за да прегърнете истинските си чувства и да внесете баланс във връзката ум-сърце.

Пълнолуние 7.12. в зодия Близнаци увеличава риска от циркулиращи в момента някакви летливи новини. Може да се чувстваме несигурни за бъдещето или неудобни от това, което идва. Добрата новина е, че тези емоции вероятно ще преминат бързо.

Дева

Сезонът на Стрелец се отваря с Новолунието на 23.11. Това новолуние бележи началото на нов лунен цикъл и помага да се осигури известно разделение между скорошните енергии на затъмнението. Бъдете отворени и вижте къде можете да предизвикате себе си, за да научите нови неща, да приемете различията и да чуете или изследвате другата страна на историята. Може просто да се изненадате!

Юпитер има силно планетарно влияние при това Новолуние, не само защото се управлява от Стрелец, но и защото насочва в същия ден като Новолунието.

Юпитер влезе в Риби. С Риби, които седят срещу вас в зодиакалния кръг, може също да сте забелязали, че тези области на творчество са видни, когато става въпрос за вашите взаимоотношения. Може би сте успели да улесните пробуждането на хората около вас или по някакъв начин сте предали интуитивните си дарби на другите.

Докато Юпитер се подготвя да напусне Риби на 20.12.2022 г. година, ще остави дара на осъзнаването, прозрението и вдъхновението, така че не забравяйте да внимавате за даровете, които тази планета оставя след себе си.

Пълнолуние в Близнаци 7.12. може да увеличи риска от конфликт. Независимо какво се случва при това пълнолуние, можете да използвате част от тази огнена енергия, за да презаредите батериите си и да отстоявате това, в което наистина вярвате.

Везни

Каквото и да излезе наяве, сега е готово да бъде трансформирано, благодарение на енергията на Новолунието в Стрелец на 23.11. Това Новолуние има силата да донесе нови прозрения, нови вдъхновения и по-мъдър и може би дори по-зрял начин да гледаш нещата. Може да се почувствате спокойни с нещо, което ви е притеснявало, или може просто да почувствате, че прегръщате всичко, което сте открили да дебне в сенките.

Това Новолуние наистина се чувства като глътка свеж въздух, така че приветствайте енергията му в живота си и вижте как тази свежа енергия ви вдъхновява да споделите по-дълбока част от това, което сте.

Може дори да откриете, че свързването с тази по-дълбока част от себе си ви позволява да създадете по-смислени взаимоотношения, особено със семейството си. В своя пик на 7/12, Пълнолунието носи известна променлива, непостоянна енергия.

Бъдете нежни със себе си по време на това пълнолуние . Успокойте се и привлечете изобилието!

Скорпион

Новолунието в Стрелец пада на 23 ноември, малко след като Слънцето напусне вашия ъгъл на Зодиака. Това Новолуние активира вашите взаимоотношения, област, която беше укрепена през последните месеци. Това Новолуние ви моли да изясните как наистина се чувствате, за да можете да го съобщите на тези, на които държите.

Когато сме наясно как се чувстваме наистина, става по-лесно да общуваме и да уведомяваме другите какво имаме нужда от тях. Използвайте енергията на това Новолуние, за да направите точно това и да признаете от какво се нуждаете и къде искате да напреднете.

Новолунието ви моли да изясните как наистина се чувствате, за да можете да го съобщите на тези, на които държите. Когато сме наясно как се чувстваме наистина, става по-лесно да общуваме и да уведомяваме другите какво имаме нужда от тях.

Пълнолунието достига своя пик на 7 декември. в зодия Близнаци. Това е променливо пълнолуние, което носи със себе си малко нагрята енергия. Емоциите може да са нагорещени или може просто да се чувствате разстроени или неудобно за нещо. Това Пълнолуние е емоционално заредено, но също така предлага дара за свързване с нашите страсти и това, което наистина ни мотивира.

Стрелец

Тъй като сезонът на Стрелците започва, 23.11. имаме пика на Новолунието. Това новолуние е вашият шанс да засадите нови семена в живота си. Ако има нещо, което искате да проявите, нещо, което искате да създадете за себе си, това Новолуние е моментът да го направите! Направете списък на всички неща, които можете да направите, за да създадете това, които са по силите ви в момента, и след това използвайте енергиите на Новолунието като вдъхновение, за да започнете.

Всяко усилие, направено под енергиите на Новолунието, ще бъде увеличено, особено когато то попада във вашия знак. Ако рожденият ви ден е в рамките на 3-4 дни от това новолуние, енергията ви ще бъде още по-голяма!

Докато пътуваме по-навътре в сезона,

Слънцето среща неподвижната звезда Антарес. Антарес може също така да активира връзката между сърцето и ума ни, като помага за постигането на по-голямо чувство за баланс между двете.

7.12. имаме пълнолуние в Близнаци, което носи известна нестабилна енергия благодарение на присъствието на Марс. Емоциите могат да бъдат нагорещени и може да се почувствате разстроени или разочаровани от начина, по който вървят нещата.

С наближаването на края на сезона ще сте на път.

Козирог

Може да има желание да приключите нещата, за да можете да си починете, преди да започне вашият зодиакален сезон. Новолуние в Стрелец 23.11. е добра възможност да започнете да премахвате неща от списъка си със задачи и да делегирате задачи.

Подредете приоритетите си, като стесните фокуса си и се посветите само на това, което е наистина необходимо. Може също да искате да проверите психичното си здраве, за да видите дали мислите ви изтощават.

Ако все още не сте го направили, отделете време да бъдете сред природата или възприемете практиката да водите дневник. Колкото повече време отделяте за това, толкова по-фокусирани, подравнени и продуктивни ще станете! Тази проста визуализация, заедно с някои настройки за намерение, може да ви помогне да се възползвате максимално от тази красива енергия на Антарес.

За справка, енергията ще бъде в своя пик от 12/2 до 12/4 След това имаме пълнолуние, което ще бъде на 12/7. издигнете се високо в нощното небе. Това пълнолуние не е толкова тежко, колкото пълнолунното затъмнение от миналия месец, но носи известна променяща се енергия.

Марс е много активен при това пълнолуние и тъй като Марс е ретрограден, той наистина ще подчертае всички негови характеристики. Това ще бъде чудесна възможност да се подготвите за следващото си пътуване около Слънцето!

Водолей

Сатурн се движи през вашия знак от края на 2020 г. Знайте, че всичко, което ви се случи от края на 2020 г., е огромна възможност да изчистите кармичните рани и да се приведете по-силно в съответствие с това, което сте в действителност. След като Сатурн напусне през март, ще бъде по-лесно да погледнете назад и да се възхитите на пътуването, на което сте били.

Новолуние в Стрелец 23.11. носи вълна от свежа енергия и всъщност може да ви помогне да мислите малко повече за пътуването, на което сте били. Тази свежа енергия също може да помогне за освобождаване на всички чувства на застояла енергия, които може да са заседнали в тялото ви.

Може да се наложи да подредите приоритетите си или да се откажете от задачи, които изглеждат твърде големи за изпълнение, преди да е приключила календарната година.

7.12. пълната Луна носи някаква променлива енергия, която може да изглежда трудна за ориентиране. Може да се наложи да се пазим повече, да поставяме граници и да се защитаваме. Това Пълнолуние също изглежда задвижва световните събития, така че може да има някои предизвикателни новини, които циркулират по това време.

Освен това можете да използвате тази енергия, за да активирате сърдечния си център, така че да почувствате повече любов.

Риби

Веднага след началото на сезона на Стрелец, Юпитер, планетата на експанзията, изобилието и възможностите, се премества директно във вашия знак. Юпитер преминава през Риби от май/май 2021 г., но сега се готви да стегне багажа си, да си тръгне и да не се връща през следващите 12 години. Последният престой на Юпитер в Риби помага да ви донесе нова възможност или по-голямо изобилие. Може да откриете, че вашата упорита работа най-накрая се е отплатила!

От 12/2 до 4/12 Слънцето се изравнява с Кралската звезда Антарес, което отключва преминаването на високочестотна енергия. Затова се възползвайте максимално от тази енергия! Можете да почувствате тази енергия по-силна от повечето! Ако трябва да се примирите с някои емоции или искате да се свържете с повече любов, каквато е, тази енергия ще ви подкрепи.

Пълнолунието в Близнаци може да бъде време на освобождаване, така че вероятно е безопасно да се каже, че каквото и да се появи, трябва да бъде освободено. Ако изпитвате горещи емоции, не ги потискайте като начин да ги освободите, вместо това си позволете наистина да ги почувствате, позволете им да преминат през вас и тогава освобождаването ще се случи по-естествено.