Нещо за Четене

ХОРОСКОП ЗА 2023г. – РОМАНТИКА И ЕМОЦИИ ЗА РАК, ЛЪВ И ДЕВА


РАК
Венера е съюзник на Рака и ще бъде полезна от началото на годината. Ще бъдете пълни с щастие по фин и интензивен начин. Няма да усетите как времето минава, защото цялото ви внимание е насочено към връзката ви. Ако искате да започнете дългосрочна връзка, имате всички шансове да успеете! И ако просто искате да се забавлявате, запитайте се дали е най-подходящото време да го направите.

След време трябва сериозно да обмислите реорганизация и намиране на стабилност в любовния си живот , особено ако не сте доволни от настоящата ситуация. Ако предпочитате да живеете в свободна общност, е възможно тази година да промените решението си и да искате сериозна връзка, може би дори брак. Научете се да следвате своите интереси и нуждите на сърцето си!

Според любовния хороскоп на Рак за 2023 г. през втората половина на годината ще срещнете обаятелен човек, но в момента може да не осъзнавате важността на тази среща. След това нещата ще се развият бързо. Възможно е да сте влюбени в човек с радостен дух, който излъчва положителна енергия.

Така че ще срещнете някой, с когото можете да проведете интересни дискусии на интелектуално ниво. Започвайки с тези приятелски разговори, нещата ще се развият по фин начин към по-дълбоки чувства. Не пренебрегвайте дребните детайли в отношенията с противоположния пол. Цвете, малък подарък, сувенир от пътуване, пощенска картичка, обаждане в точния момент – всички тези малки неща могат да укрепят връзката или да повлияят на хода на събитията в желаната от вас посока.

ЛЪВ

Ако търсите любов през първите месеци на 2023 г., любовта ще влезе в живота ви като истинска буря, въпреки че по някаква причина сте решили да затворите портите на сърцето си. Под влиянието на Венера Лъвът неочаквано ще се влюби от пръв поглед: връзката от разстояние може внезапно да стане страстна, Лъвовете ще имат необикновена среща на автентично място.

Възможни са признания за любов от някого, когото виждате всеки ден, но не сте забелязали досега. Тази буря обаче може да промени трайно живота на Лъвовете, а искрите на любовта ще бъдат дълготрайни. Самотните Лъвове ще се стремят да намерят някой, който е готов за семеен живот и сериозна връзка, под влиянието на Меркурий, който е добре позициониран във вашата рождена карта.

Може да изглеждате твърде рационални и не сантиментални. Но всъщност вашата реалистична нагласа може да се окаже полезна за вас с течение на времето, особено през летните месеци. Следващата година ще прекратите токсични връзки, оставете ревността зад гърба си. Приятелството може да се трансформира безпроблемно, когато премине първата половина на 2023 г. и вие ще разберете, че сте влюбени!

Ако сърцето ви вече бие за някой друг, вие преминавате през труден момент. За хората във връзка или брак краткото пътуване ще бъде като нов меден месец. Според любовния хороскоп за Лъв 2023 през последната част от годината страстта ще играе важна роля , с много възходи и падения, повече или по-малко болезнени. Ще трябва да се борите, но ако успеете, ще изживеете прекрасна любовна история.

ДЕВА

В началото на 2023 г. Девите, които са във връзка, може да се сблъскат с предизвикателства. Ще се колебаете да направите избор, който изглежда важен за вас. Ако обаче сериозно обмислите този избор, той ще изглежда очевиден и неизбежен. Във всеки случай трябва да обсъдите това с партньора си. Астролозите казват, че до края на 2023 г. ви очаква прекрасно любовно приключение или случайна среща. А дотогава ще се убедите, че любовта може да ви донесе истинско удовлетворение.

Благодарение на някои невероятни астрални влияния, ще имате голяма сила на съблазняване и нямате проблем да спечелите някои сърца, когато наближите средата на годината.

Може да се интересувате повече от сексуалните аспекти на вашите взаимоотношения и това може да увеличи страстта в отношенията ви с партньора ви. Ако успеете да овладеете тази слабост, ви очаква период, пълен с изненади.

За самотните Деви втората половина на 2023 г. ще донесе необикновена среща . Този път не се опитвайте да използвате преценката си или внимателно да оценявате този човек, за да разберете дали е подходящ за вас. Вашият избор вече е направен! Самотните ще се радват на много заплитания.

От друга страна, повечето от тези романтични срещи често се провеждат по необичаен начин на най-романтичните места.

През последната част от годината ще успеете да преодолеете всички табута и забрани и ще живеете любовния си живот както искате, напълно игнорирайки всякакви клюки . За Девите, които вече имат някого в живота си, половинката им ще направи запомняща се изненада тези дни.

Related Articles

Back to top button