2023г

2023г


Навлизаме в 2023г. и се надяваме, че ни очакват много красиви преживявания, щастливи мигове и положителни промени. Астролозите отбелязват, че 2023 г. ще бъде щастлива, защото Юпитер, която е планетата на радостта и изобилието, ще бъде в много благоприятна позиция.

Мнозина чакат подаръци от Вселената и всяка зодия ще има своя шанс за щастие. Разберете какво ще ви донесе късмет през 2023 г.!

Овен

От началото на 2023 г. до края на месец април Овните ще имат късмет по въпроси, свързани с недвижими имоти и пътувания. Възможно е някои представители на знака: да успеят да закупят недвижим имот или основно да ремонтират дома си.

Други от Овните ще заминат за чужбина и ще намерят своето място там. Чувството на радост ще ви съпътства през цялото време. От април ви очаква щастие в семейните дела.

Самотните представители на знака могат да срещнат своята сродна душа, докато тези, които са във връзка, ще се радват на хармония и любов.

Телец

През първите 4 месеца на 2023 г. Юпитер ще донесе на Телците благоприятна енергия за сключване на брак или родителство. Самотните Телци трябва да излязат сред тълпата и да се впуснат в любовната афера, защото едва ли истинският им партньор ще им падне от облаците.

В този период са възможни и интересни пътувания. От месец май животът ви ще е озарен от усещане за хармония и вътрешно щастие.

Добър период за обмисляне на покупка/кредит на недвижим имот.

Близнаци

До април 2023 г. Близнаците ще имат възможност да достигнат върхове в работата си. Юпитер ви се усмихва в бизнеса и деловите неща.

Освен това имат всички шансове за сериозен финансов растеж – това може да бъде увеличение на текущата заплата или дори нов начин на печелене пари.

Необвързаните: от май до края на годината имате шанс да срещнете своята сродна душа. Възможни са силни чувства и началото на дълъг любовен романс.

Рак

До април 2023 г. Раците ще имат възможност за кратки пътувания.

Така че, ако сте планирали да пътувате по това време – не се колебайте, ще имате прекрасно изживяване!

Юпитер също ви насърчава да развивате знания и кариерни промени. След април очаквайте постижения в работата, финансов растеж и приятни семейни промени.

Лъв

Първите 4 месеца на 2023 г. може да позволят на някои Лъвове да се командироват в чужбина. Въпреки че по това време ще сте сприхави, преместването може да ви донесе добри възможности.

Освен това Лъвовете могат да очакват увеличение и на парите си, сега можете да забележите важни знаци на Вселената, те ще ви насочат накъде да продължите.

В началото на месец май ситуацията ще се промени коренно, Юпитер ще се премести от мястото си; очаква ви благоприятен период за развитие, промяна на имиджа и нова стратегия на вашия начин на мислене.

Дева

В началото на годината късметът очаква Девите в любовните игри. Браковете и връзките могат да станат по-силни и стабилни. А тези които са сами: Може да се запознаете с някой, който наистина е създаден за вас.

Възможно е да забележите в обкръжението си, че истинската любов се спотайва сред някои от вашите близки приятели. Времето е много благоприятно да научите нещо ново, в бъдеще тези знания ще ви бъдат полезни.

От 22 април е възможно да постигнете допълнително финансиране.

Везни

Очаква ви добро здраве , увеличение на доходите, кратки и интересни пътувания. Много ваши желания могат да се сбъднат през тази година. До април 2023 г. можете да постигнете успех в кариерата си и да увеличите финансите си.

От началото на май ви очаква късмет в любовните отношения, които в бъдеще могат да прераснат дори в брак.

Очаква ви добро настроение през цялата година и е възможно да искате да промените начина си на живот.

Скорпион

През първите 4 месеца на годината ви очаква късмет във финансовите дела. Юпитер във вашата рождена карта създава страхотна енергия за това.

Представете си желанията и вярвайте, че те могат да се сбъднат точно през този период. От 22 април ще искате да обновите гардероба си или да закупите ценни лични вещи. Направете го!

Пътуванията и ваканциите могат да бъдат много забавни през цялата година.

Стрелец

Началото на 2023г. ще осигури на Стре

лците топли отношения в семейството. В дома ви ще царува хармония, както и състояние на вътрешен мир.

Ще почувствате, че обичате този свят и тази любов е взаимна! Бизнесът и командировките могат да ви донесат странични финансови инжекции. През този период би било добре да следите  сънищата си, те могат да съдържат важни съобщения, как да постигнете щастие.

Ще имате добри приключения с приятелите си.

Козирог

Козирог, през тази година ще жънете наградите от вашите усилия. Може да е повишение, бонус, или важен комплимент от вашия началник.

Самотните представители на знака могат да срещнат перфектния човек през първите 4 месеца на годината; а тези във връзка ще бъдат много щастливи и доволни със своята сродна душа.

Водолей

В началото на годината Водолеите може да решат да сменят работата си. Няма лошо опитайте, защото това решение ще даде прекрасни резултати за в бъдеще, под формата на добра заплата и добра позиция.

Юпитер ще ви донесе богатство и увереност.

От началото на май до края на годината ще получите награда за работата си, създавате нови приятелства и полезни контакти; които допълнително ще ви помогнат в кариерата и бизнеса.

Риби

Риби е звездата сред зодиите, която в началото на годината ще се радва на огромно щастие, тъй като Юпитер е във вашия основен дом. Време е да блеснете, да растете и да покажете всичките си таланти.

Щастливите първи 4 месеца на 2023 г. ще ви донесат възможността да намерите любовта на живота си. Ако се занимавате с творческа работа, тази област ще ви се отрази особено добре за романтични преживявания.

През този период можете да изживеете нещо наистина специално. От май ще имате възможност да смените работата или позицията си за много по-добра.