Нещо за Четене

ГОДИШЕН ХОРОСКОП за 2023 г. романтика за тези три зодии – Овен, Телец и Близнаци!


ОВЕН

През първите месеци на 2023 г. Овните ще бъдат романтици до мозъка на костите си! Ще срещнете някого и привличането между вас ще бъде изключително силно. Въпреки това, заради себе си, опитайте се да бъдете внимателни. Самотният Овен няма да може да остане на едно място; ще пътуват много и ще се радват на вълнуващи любовни срещи. Ако сте женен, атмосферата, която създавате у дома, ще бъде като пашкул от топлина.
В предстоящия период може да срещнете голямата любов на живота си. Ще бъдете доволни от стабилността на сантименталната връзка, която имате в момента, и ще бъдете много лоялни.

Ще спрете всякакви романтични приключения, ще започнете стабилна връзка и ще се разбирате прекрасно с партньора си. Ще живеете с дълбоко чувство на благополучие и емоционална сигурност. Ако все още сте необвързани, може да имате много романтична среща през този период. Нищо не може да се сравни с романтиката сега!

Ако досега сте се разбирали чудесно с партньора си, това означава, че връзката ви е била основана на честност. Така че, имайте предвид това за втората половина на 2023 г. и когато усетите, че нещо не върви, опитайте се да говорите открито с половинката си за проблема, който ви мъчи.

Брачните отношения ще се подобрят до края на този период. Все повече ще цените моментите, които прекарвате с партньора си. Очакват ви много изненади до края на годината! Ще получите всичко, което сте искали. Ако сте необвързани, пригответе се да почувствате радостта да бъдете с някого. Под влиянието на Луната страстта между вас и партньора ще се засили. Използвайте тази възможност да изясните някои разногласия между вас и да заздравите още повече  връзката си .

ТЕЛЕЦ

За Телците през първата половина на 2023 г. може да има промени в любовния живот . Някои от тях може да решат да променят външния си вид, за да бъдат по-привлекателни или да си намерят нова половинка. Други ще работят усилено, за да консолидират връзката, която вече имат. Но във вашата астрална карта Венера, планетата на любовта, ще се изправи срещу Сатурн, твърдата планета, и следователно е много вероятно да преминете през любовна криза . За щастие не всички Телци ще трябва да се справят с това. Ако чувствате, че връзката ви е застрашена, няма да е зле да предприемете пътуване някъде. По този начин можете да контролирате връзката си.

Все пак не бъдете твърде твърди и взискателни към партньора си. Вие сте много строги към себе си, но това не означава, че трябва да се задушавате или насилвате партньорът да се чувства виновен.

Добрите новини започват от втората половина на годината, когато се вещае нова любов. Или ще се откъснете завинаги от миналото, или ще възобновите една дългогодишна връзка, която вече имате. Вие сте свободни да започнете отначало. Пазете се от постоянни разногласия, които имате с партньора си. Възможно е да стигнете до точката, в която да се карате, независимо къде се намирате, дори публично или пред приятелите си. Избягвайте неприятни ситуации. Ако сте необвързани, надеждата да намерите някой се увеличава в края на 2023 г., когато ще срещнете някой специален човек на парти, организирано от ваши близки. Може да започнете невероятна връзка!

БЛИЗНАЦИ

Скъпи свободни Близнаци, възможно е да се влюбите от пръв поглед и да намерите щастието си през първите два месеца на 2023 г. Не го оставяйте да се изплъзне от пръстите ви! Не се срамувайте и не мислете твърде много, за да не пропуснете възможността на живота си. Късметът може да не ви спохожда твърде често, но Близнаците трябва да се възползват от него.

Ще се насладите напълно на любовта с течение на месеците, обърнете ѝ специално внимание. Ще знаете как да се възползвате напълно от благотворното влияние на звездите, за да утолите жаждата си за любов.

Този период е благоприятен и за много самотните Близнаци. Те ще срещнат нови хора, което ще повиши желанието им за живот. Новите връзки са под знака на сантименталността и чувствеността. Звездите ще ви внушат много идеи и ще засилят чувствеността ви, особено след като премине първата половина на годината.

Близнаците ще се радват на приятни срещи и много шансове да намерят партньора на мечтите си . От този момент започват романтичните искри! Ще направите всичко по силите си, за да съблазните човека, който харесвате и накрая ще разберете, че си е струвало усилията.

Можете да намерите човек, с когото ще споделяте същите чувства и ще вибрира с енергията на любовта. Ще изживеете всичко с максимална интензивност, защото двамата ще имате както физическо, така и емоционално привличане. Последната част на 2023 г. ще бъде благоприятна, особено за младите влюбени. Ако имате партньор, има шанс да заздравите връзката помежду си . Намирате начин да подобрите връзката си. Осъзнаваш, че любовта ти е дар, но и нежно цвете, което се нуждае от ежедневни грижи.

Подобни рецепти

Back to top button