28-годишен германски турист загина, след като скочи от осмия етаж на хотел в курорта Албена, пише pronewsdobrich.bg. Инцидентът е станал в понеделник. 

Германският гражданин е бил в курорта на почивка заедно с приятелката си. По предварителни данни е страдал от форма на депресия, но не е диагностициран.

Търсил е помощ в Германия във връзка с депресията си преди два месеца. Няма данни да е настаняван за лечение, съобщиха от Районната прокуратура.


 

Мъжът няколко пъти е споделял с приятелката си, че нещо му тежи и е говорил за самоубийство. Вчера, докато тя била на басейна, той, под претекст, че иска да проведе някакъв разговор, влязъл в хотела. Качил се на 8-ия етаж, отворил прозорец на площадката и скочил. Една от камериерките го е видяла, но е била на разстояние и не е могла да реагира.

Няма никакви улики за насилие, посочват от Прокуратурата. Предполага се, че депресивното му състояние е довело до решението да сложи край на живота си. Назначени са експертизи, но по предварителни данни мъжът не е употребил алкохол или наркотици.

Уведомени са родителите му, които се очаква да пристигнат в Албена.

Трупът е предаден за аутопсия. Ако се потвърди версията за самоубийство и липса на чужда намеса, делото ще бъде прекратено. Разследването се води от прокурор от Балчик, под наблюдението на Районна прокуратура Добрич.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ