Участниците от тазгодишния сезон на „Игри на волята“ изненадващо повечето от тях запазиха приятелски отношения след края на снимките. Често се забавляват заедно, а по традиция се събират всяка вечер, за да гледат заедно епизодите на шоуто. 

Преди броени дни голяма част от най-хитовите участници си спретнаха голям купон в нощен клуб в Студентски град на участието на Галин. 

Бяхме изненадани да видим толкова много любими герой да се забавляват заедно, загърбили противоречията, които възникват по време на формата.

В клуба заедно пристигнаха Цветан, Велислава, Ралица, Лефтеров, Гайтанов, Михаела, Зори, Фейгин и Касим. Изненадващо към тях се присъединиха Елизабет и Габриела от миналия сезон на предаването. 

Оказа се, че всички те са почитатели на Галин, който не спря да го поздравява цяла вечер, а след като спря да пее, се присъедини към тяхното ВИП сепаре за няколко наздравици. 

Гвоздеят на вечерта се оказа „царят на пъзелите“ Касим. Галин по традиция избира няколко момчета и момичета, които качва на сцената да танцуват и накрая избира победител, на който лично дава 100 лв. под неговия прицел попадна Касим, който се раздаде на макс на сцената и показа завидни танцувални умения с ханша. Галин даде парите на друг, но пък Касим получи безплатна бутилка алкохол за компанията си, тъй като таланта му трябваше да бъде възнаграден.