Ергенът и Валерия не искат деца - но какво ще каже мама?!
„Майка ми не е одобрила нито едно момиче, с което съм бил”, призна пианистът

Пианистът Евгени Генчев и избраницата му Валерия – победителка във второто издание на „Ергенът”, все още са заедно и след финала на предаването, който е заснет месеци по-рано, но беше излъчен в четвъртък вечерта по Би Ти Ви. Избраницата ще бъде и на концерта му на 3 юни в родния му град Пловдив, когато той ще представи соловия си музикален спектакъл „Моята музика. Моят свят. Самият аз”. Евгени Генчев заяви на избраницата Валерия, че държи на кариерата си, пише Минаха години.

Отдадеността на Евгени на музиката го възпира да е създал семейство досега и да има собствени деца. На финала на предаването той отправи тревожен въпрос към фаворитката на сърцето си по въпроса за приоритетите – кариера или личен живот: „Ами ако аз утре имам концерт в Бразилия?”…

Отправи и втора стреличка, този пък по адрес заниманията любимата си: „Ако мен ме няма, а детето има нужда от лекар, кучето също – кое по-напред и как?” Ергенът има предвид не само домашния любимец на госпожицата, но и заниманието й – тя е създателка на приют за кучета в родния й Плевен. Зрителите останаха с впечатлението, че и двамата не са готови за родители, а твърде много държат на кариерата си.

Но в заключителното предаване майката на Генчев нагледно показа защо синът й още е ерген. На Светла не й стана приятно, след като чу, че 24-годишната дама е веганка и има приют за кучета.

„Какво би казала за нашето общо съжителство?”, „А една малка Светла?” (намек да кръсти бъдеща внучка на нея – б.р.), „А как виждаш почивката с мен?”, „Другият ми син се съобразява с нас и минимум веднъж се обажда на мен и баща си поотделно”, „Как би приела, че ще си на втори план за Евгени, а на първо място ще съм аз?“, нахвърли въпрос след въпрос Светла. Почти никоя жена не би изтърпяла такова свекървище, което се държи с 34-годишния си син, сякаш е пеленаче, коментират зрители.

„Майка ми не е одобрила нито едно момиче, с което съм бил“, призна и Евгени. Чудесният пианист явно избира жените според майчиния критерий одумват го телевизионни сеирджии. Може би затова той сравни с „голяма беля” влюбването си във Валерия. Тя е работила като модел основно в Япония където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски модни списания. Това, което я е грабнало в Евгени на първа среща, са неговите очи.

Сред многото моми в „Ергенът“ накрая останаха 5: Елена, Валерия. Михаела, Ирина и Поли, но само на крачка от финала отпаднаха последните три, като за сърцето на Евгени до последно се бориха редакторката Елена и моделът Валерия, с която той вече живее на семейни начала.