Нещо за Четене

ЕКСКЛУЗИВНО в receptite.eu: Благой Георгиев се ожени (СНИМКИ САМО ТУК)

Благой Георгиев – Джизъса се ожени за любимата си Полина Спасова, видя ексклузивно receptite.eu. Сватбата, която тече в момента, е във Велинград, където бащата на булката стопанисва хотел. Бизнесменът е затворил целия комплекс за венчавката на щерка си Полина и Благо. Влюбената двойка сключи църковен брак, видя receptite.eu. Сватбата е вечерна, като веселбата тепърва предстои. Благо и Полина са подписали в гражданското преди няколко месеца, а днес се вричат пред Бог и е купонът за най-близките им приятели. 

Булката Полина Спасова сияе в дизайнерска булчинска рокля за няколко хиляди евро, а усмивката на младоженеца не слиза от лицето му. За 26-годишната девойка това е първи брак. Според мълвата булката е бременна и след няколко месеца ще дари бившия национал с бебе, но официално такава информация няма.

Връзката на Благой Георгиев и Полина Спасова започна само преди няколко месеца, но се разви много стремглаво. Съвсем наскоро Джизъса, както всички го наричат, сподели в своя инстаграм профил кадър, с който разкри колко са се задълбочили чувствата им… Поли си татуира името на бившия футболист на рамото си, обграждайки го не с едно, а с две сърца – навярно символизиращи нейното и неговото, биещи в унисон, както обичайно се твърди за тези на влюбените, отдали се изцяло един на друг.

LUPA

Подобни рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button