ден

ден


Често се случва понякога просто да не можем да направим нищо и единственото обяснение е „лош ден“. Може би защото планетите определят в кой ден от седмицата да започнат някои неща и в кой да заобиколят други:

понеделник

На английски той се нарича – денят на луната, така че Луната е управителя на понеделник; днес повечето хора имат променливо настроение в понеделник. Идеален е за всички родени в знака на Рак да планират големи бизнес начинания, да украсят домовете си, да купуват недвижими имоти или да започнат диета.

И съвет за всички, независимо от знака на хороскопа: в понеделник е времето на новолунието, захванете се с онези работи и проблеми, които засягат цялото ви семейство.

вторник

Вторник е управляван от Марс – трябва да сте активни, да тренирате, да спортувате, да взимате решения(ако сте лидер), да избягвате кавги и конфликти. Това е страхотен ден за Овен и донякъде Скорпион, но и за започване на съдебен процес, някои разследвания и намиране на вярна информация и факти.

Всеки, независимо от знака, не трябва да изразходва енергията си, за напразни разправии и разрушителни неща; а да бъде целенасочен и резултатите ще дойдат до края на деня. Днес не е добре да започвате съвместен живот, нито брак, защото ще има много кавги и караници.

сряда

Ден на Меркурий, ден на общуване, учене, училище, пътуване(но на по-къси разстояния). Пишете заявления, оферти, автобиографии за работа и ги изпращайте в сряда. Свържете се с всеки, който може да ви даде съвет, защото този ден със сигурност ще получите мъдър съвет.

Говорете с деца и младежи в сряда, особено ако имате проблеми с тях, защото ще успеете да установите по-добра комуникация и по-добри взаимоотношения. Отидете на психолог(ако имате проблем), защото денят е чудесен за това. Организирайте важни срещи и търговия, рекламирайте стоките си.

четвъртък

Четвъртък се управлява от Юпитер, планетата на растеж и разширяване. Ако трябва да започнете бизнес, който трябва да печели добре, изберете вторник. Ако купувате голямо нещо като апартамент, къща, кола, започнете да търсите в четвъртък. Можете да организирате благотворителни партита, благотворителни събития, да потърсите съвет от адвокати и юристи.

Добър ден от седмицата за молитва, започване на изучаване на чужд език или решение за пътуване в чужбина. Просто не прекарвайте четвъртък в хедонизъм, независимо дали прекалявате с храна, напитки и пазаруване, особено ако сте потенциален шопинг маниак.

петък

Е, това е прекрасен емоционален ден, управляван от Венера, така че е чудесен за влюбване, сватби, започване на съвместен живот, предложение, писане на любовни песни и стихове. Много добър ден от седмицата за всички артисти и дипломати, тогава те трябва да бъдат особено активни. Чудесен ден за гинекологичен преглед, решаване на всякакви женски въпроси.

Купуването на дрехи, обувки, ходенето на козметик и фризьор е успешно в петък. Страхотен е за създаване на нови идеи и преговори за творчески начинания. Денят не е подходящ за диета, защото не дава резултати.

събота

Помнете родителите си и ги посетете, защото съботата се управлява от Сатурн; планетата, която ни свързва с нашите корени и произход. Дайте на старите или бедните нещо, което искат. Посетете планински места или пътувайте до село. Добър ден е да си спомним за скъпия покойник. Също така е добре да се правят албуми, да се садят дървета в градината…

Това е страхотен ден за археолози, миньори, геолози и всичко ново и важно, което те правят, трябва да се започне в събота. Не е добър ден да започнете да строите къща, но е добър ден за ремонт вътре в нея.

неделя

Отново английското име: Sun day – слънчев, ясно е че този ден се управлява от Слънцето. Разговорите със съпруга и бащата са успешни в неделя. Започнете да планирате бизнес, да създавате кампании, както маркетингови, така и политически. Страхотен ден от седмицата за създаване на правила на работа, във фирмата, но и домашни правила.

Ако искате повишение, уговорете час за обяд в неделя, неформална среща с тези, които решават –  няма да съжалявате. Страхотно време за всички събирания и събития, за изнасяне на речи и публични изяви, така че не забравяйте да използвате този ден, ако искате да бъдете забелязани и да ви вярват.