Нещо за Четене

3 знака от зодиака, които ще излъжат дори детектора на лъжата

излъжат


3 знака от зодиака, които могат да излъжат дори и детектора на лъжата. Измислени истории просто излитат от устата им, като съвършено хармонична симфония…АСТРОЛОГИЯ

За някои хора изкривяването на истината е като дишането. Измислените истории просто излитат изпод езика им като съвършено хармонична симфония. И въпреки че всички сме достатъчно съзнателни, за да разберем степента на истината, понякога прибягваме до астрологията по този въпрос.

Ето 3 зодии, които умеят да лъжат много добре:

1. Близнаците ще ви излъжат – те са разказвачи. Те няма как да не украсят историите си с измислени факти и събития. Когато отидоха на музикален концерт на открито през 90-те… И веднага тази история ще бъде много по-интересна, ако вмъкнете пълнолуние или кажете, че певецът ви е посочил с пръст по време на изпълнение на хитова песен.

Искате ли да разкрасите историята си? Близнаците просто имат превъзходни сценаристки умения. И тъй като непрекъснато преминават от една история към друга, тези малки и бързи птички могат да пеят лъжите си със бясна скорост.

Дълбоко в себе си любопитните Близнаци просто желаят хората да ги намират за интересни като всичко около тях. Но вместо да се лутат в спекулациите си, те трябва да разберат, че е по-безопасно винаги да се придържат към истината.

2. Скорпионът е рицар. Тъй като сезонът на Скорпионите се пада в късната есен, представителите на този знак олицетворяват мистиката, силата и духът на тъмната нощ.

Това са надарени личности, които са добри в разграничаването на лъжите и лесно разкриват всички тайни (вероятно вече знаят паролата за вашия телефон). И тъй като са свръхчувствителни към поведението на лъжците (въртене на очите, ускорена реч и пр.), Скорпионите не повтарят тези грешки, когато самите те лъжат.

Скорпионът е като алигатор, който се плъзга през блатата, като само очите му надничат над водата. Той непрекъснато сканира околната среда, като крие всичките си слабости под водата. Вместо да ви признае, че е напуснал града заради раздяла с гаджето, Скорпионът ще ви каже, че просто е искал „да смени обстановката“.

За един Скорпион лъжата при самозащита винаги е оправдана.

3. Везните ще излъжат за да са в хармония с всичко. Човек, с когото излизате (един от вашите приятели), ви кани да видите неговата впечатляваща колекция от плочи. И докато отпивате чаша вино, той изведнъж пуска една от най-не любимите ви песни. Това е моментът, в който любезният Везни започва своята брилянтна история – сладка лъжа, която не бива да разваля момента: „Страхотно звучаща песен!“.

Представителите на този знак жадуват за баланс и хармония. И ако трябва, те ще проправят своя път към това с помощта на заплетени лъжи. Запленени от естетическа красота (пастелни божури и спалня, обляна в златиста светлина), Везните са алчни за всякаква красота. Те лъжат, за да избегнат конфликт и да установят примирие. Само и само да са в свят на хармония.

Подобни рецепти

Back to top button