Нещо за Четене

24 ноември 2022 г. – Енергия на новолуние за късмет, смели желания и просперитет

новолуние


Очаква ни мощно и вълшебно Новолуние, което най-после ще постави началото на благоприятен период, ще даде колосално количество положителна енергия и ще премахне от космоса цялата тежест и умора, която ни е налегнала през последните няколко месеца.

От 24 ноември цялата тази активност и негативни влияния окончателно ще спрат и ще навлезем в благоприятен период, наслаждавайки се на растежа на Луната, нейната енергийна подкрепа и хармонично сътрудничество с щедрия Юпитер, мъдрия Нептун и магическия Плутон.

Новолуние ще настъпи на 24 ноември. Влиянието на намаляващата луна вече е започнало. Енергията пада. .

Цялото внимание е само върху нас и върху вашите мисли. Те трябва да бъдат възможно най-добри и конструктивни.

Най-важното нещо, което трябва да запомните, е, че сега приоритетът е чистотата на мислите и желанията, мислите и намеренията.

В допълнение към почистването на четирите пространства, ние обръщаме специално внимание на почистването на психиката.

Изчистваме всички негативни мисли, страхове, несигурност и минали грешки от главата, сякаш ги изтриваме чрез форматиране на диска. Оставяме само това, което е полезно, добро и не носи негативност в мислите ни.

За тези, на които им е трудно да направят това психически, пишете на хартия, а след това изгорете листа.

Препоръчително е да почиствате пространството с огън от свещ през всички дни преди Новолунието. Не ги съжалявайте. Ето защо те са създадени, за да ни помогнат да възстановим хармонията и да донесем добра енергия. Купете най-красивите и най-различни, дайте им възможност да покажат своята магия във вашето пространство.

Най-добре е да използвате свещи с топъл цвят за почистване на това новолуние: бяло, бежово, розово, лавандула.

Това е последното новолуние за есенния сезон на 2022 г. Важно е да благодарим за всичко, което е живяно през есента: за открития, мисли, уроци и преживявания. Спомнете си всички хубави моменти и се усмихнете!

Тъй като влиянието на Новолунието продължава три дни след пика, от 24 ноември до 26 ноември, трябва да поддържаме стойката си права, следим диетата си, не пием алкохол, не ядем мазни храни, контролираме емоциите и чувствата си, не се поддавайте на провокации отвън.

Сега е наистина вълшебно време. Така че планетите отдавна не са се събирали в добър кръг. Това трябва да се използва и да не се мига.

Луната ще изгрее. И всичко, което посадим по Новолуние, също ще порасне. И сега ще расте не само за лунния цикъл, но и за много месеци напред, напомням ви. Светът се променя и ние трябва да сме в крак с новите правила и тенденции.

Бъдете по-смели в желанията и мечтите си. Затова напишете на листовката си желания дори и тези, които се страхувате да изречете на глас. Пишете много, дори хиляда желания! Нека бъдат. Все още са в главата ни. Така че нека Вселената и щедрият Юпитер ги видят. Чудесата са склонни да се случват!

Пишете в сегашно време без частицата НЕ. Пишете каквото ви е в главата. Извадете всичките си тайни и мечти.

Поставяме лист с желания, магическа вода и отворен портфейл (в него трябва да има пари) в нощта на 24 ноември на прозореца. Сутрин да пием вода и заедно с глътки изричаме мислено най-съкровеното и основно желание в сегашно време, сякаш то вече се изпълнява.

Периодично изваждайте листовка с желания и я четете като утвърждения. Важно е.

И не пропускайте случайно преплувалата „златна рибка“. Помним, че най-добрата подготовка за чудеса е пълната неподготвеност.

Проучете и обмислете всичко, което се случва през този период с интерес и експертен поглед към бъдещето.

Предстои шикозен лунен месец в обятията на съдбата, положителната енергия и възможностите. Напред!

Подобни рецепти

Back to top button